سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی در نهاوند ۹۲ درصد است

مدیر بنیاد مسکن نهاوند گفت: شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی در این شهرستان ۹۲ درصد است که این رقم نشان‌دهنده رتبه نخست نهاوند در کشور است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا ایروانی _علی جلالوند در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: نهاوند با شاخص مقاوم‌سازی ۹۲ درصدی در رتبه نخست کشوری قرار دارد، در حالی که میانگین کشوری تنها ۵۲ درصد است.

وی افزود: از مجموع ۲۴ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان نهاوند، تاکنون ۲۲ هزار واحد طبق اصول مهندسی مقاوم‌سازی و نوسازی شده است.

جلالوندبا بیان اینکه شاخص مقاوم‌سازی مسکن روستایی در این شهرستان ۹۲درصد است و این رقم نشان‌دهنده رتبه نخست نهاوند در کشور است افزود:، اما ۲ هزار و ۲۳۰ واحد غیرمقاوم در این شهرستان وجود دارد.

مدیر بنیاد مسکن نهاوند ادامه داد: علاوه بر واحد‌های غیرمقاوم، دو هزار و ۷۶۰ واحد مسکن برای خانواده‌هایی که به‌صورت چند خانوار در یک واحد مسکونی زندگی می‌کنند، مورد نیاز است و باتوجه به این آمار در مجموع چهار هزار و ۹۹۰ واحد مسکن روستایی باید در شهرستان نهاوند ساخته شود.

وی در خصوص طرح‌های مقاوم‌سازی مسکن ابراز داشت: از سهمیه یک هزار و ۴۴۸ فقره مقاوم‌سازی که امسال به بنیاد مسکن نهاوند ابلاغ شده، تمامی ۱۴۴۸ فقره به بانک‌های عامل معرفی شده است که از این تعداد، ۱۲۲۰ فقره به مرحله عقد قرارداد رسیده‌اند که امسال صاحب خانه میشوند وتلاش برای تحقق صددرصدی این هدف همچنان ادامه دارد.

جلالوند با اشاره به فرآیند ساخت‌وساز در این شهرستان افزود: یک دفتر طراحی مسکن روستایی، ۳۸ مهندس ناظر دارای پروانه نظام فنی روستایی و یک دفتر نقشه‌برداری در مراحل مختلف از ثبت‌نام، صدور پروانه ساخت و معرفی به بانک، ساخت و ساز تا صدور پایانکار متقاضیان را راهنمایی و همراهی می‌کنند.

وی با انتقاد از عملکرد برخی بانک‌ها گفت: در صورتی که بانک‌ها به وظایف خود عمل می‌کردند، جذب کامل اعتبارات مقاوم‌سازی مسکن روستایی در شهرستان نهاوند محقق می‌شد.

مدیر بنیاد مسکن نهاوند با اشاره به پرداخت کمک‌های بلاعوض برای متقاضیان زیر پوشش نهاد‌های حمایتی و تکمیل واحد‌های نیمه‌تمام با کمک تسهیلات قرض الحسنه گفت: خدمات بنیاد مسکن به همشهریان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه تسهیلات مسکن روستایی به شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، شامل گیان، فیروزان و برزول نیز اختصاص یافته است، اظهار داشت: این تسهیلات بزودی در سال جاری با مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان با بهره بانکی ۵ درصد و دوران ساخت و مشارکت ۲۰ ساله به متقاضیان پرداخت می‌شود. 
جلالوند اضافه کرد: از متقاضیانی که تمایل به ساخت و ساز یا نوسازی واحد‌های قدیمی خود در سطح روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت دارند جهت تکمیل پرونده به بنیاد مسکن مراجعه کنند.

وی گفت: با تحقق برنامه‌ها و سیاست‌های بنیاد مسکن، جشن مقاوم‌سازی صددرصدی واحد‌های روستایی نهاوند را در سال ۱۴۰۷ برگزار خواهیم کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.