سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس قوه قضاییه:

مسئله حجاب و عفاف با وضعیت کنونی با هیچ منطقی درست نیست

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: قانونی که وضع شده باید ابلاغ شود و پس از ابلاغ شدن هم باید اجرایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه صبح امروز با حضور در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:‌ امروز صهیونیست‌ها با همکاری کشور‌های غربی به جنایات خود ادامه می‌دهند و بر همه مسلمانان و بر همه مردم عزیز ما واجب است که این جنایتکاران و ترفند‌ها و روش‌های کار آنها را بفهمیم و عوامل داخلی آنها را شناسایی کنیم.

وی ادامه داد: آنها می‌خواهند اسلام نباشد و با اصل انقلاب اسلامی ما مشکل دارند و می‌خواهند آن را نابود کنند اما نمی‌توانند. ایران اسلامی مقابل همه دشمنان ریز و درشت خود ایستاده و باز هم می‌ایستد و وعده الهی حق است و ان‌شاءالله جبهه مقاومت پیروز می‌شود.

اژه‌ای افزود: یکی از ترفند‌های دشمن این است که بین صفوف کشور مشکل ایجاد کند و امید دشمن آن است که مشکلات را از داخل شروع کند و نقشه دشمن است که توجه به ارزش‌های ملی و ارزش‌های اسلامی را در بین عموم مردم کم رنگ کنند و در این بین ارزش‌های ضد اسلامی آنها را ترویج کنند. امروز وظیفه ما برای شناخت نقشه‌های دشمن و عوامل داخلی آن‌ها بسیار سنگین است.

قانون وقتی اجرا شد همه باید به آن ملتزم باشیم

اژه‌ای گفت: قانونی که وضع شده باید ابلاغ شود و پس از ابلاغ شدن هم باید اجرایی شود؛ وحی منزل نیست، اگر کم و کاستی دارد نمایندگان آن را اصلاح کنند و اگر جایی تفسیر و ابهام دارد مجلس تفسیر کند.

وی افزود: جریانی، برای ما راهبرد تعیین کرده و  عنوان کرده باید با صبر و حوصله و بدون اعلام علنی برای فروپاشی ایران اسلامی گام برداریم و  آنها به دنبال آن هستند که مردم را در داخل کشور عصبانی کنند. عصبانیت‌ها را به یکدیگر ربط دهند و با استفاده از کمبود‌ها مردم را تهییج کنند که آنها مقابل هم و مقابل مسئولین بایستند.

وی افزود: امروز راهی جز همکاری و همراهی برای شناخت مسائل و تشخیص اولویت‌ها و برای پیدا کردن راه مناسب نداریم.

وی گفت: ما راهی نداریم جز آن که به ظرفیت‌های داخلی و نیرو‌های داخلی و منابع خود تکیه کنیم و با اینها مسائل را حل کنیم؛ ما تجربه کردیم که چشم داشتن به دشمن و بیگانگان همیشه شکست خورده است و باید دست به دست هم دهیم و با کمک مردم و توان داخلی خودمان مشکلات را حل کنیم.

اژه‌ای افزود: این موضوع نیاز به همفکری بیشتر و وفاق بیشتر دارد و امروز نمی‌توانیم با این مقدار فرصت و با دشمنی‌هایی که هست مسائل اصلی را زمین بگذاریم و به موضوعات فرعی بپردازیم و اختلاف داشته باشیم.

امروز موضوع مهم کشور اقتصاد و معیشت مردم است

رئیس قوه قضاییه گفت: امروز موضوع مهم کشور اقتصاد و معیشت مردم است. شما نمایندگان مردم هستید و بهتر از من از همه چی خبر دارید. معیشت مهم است؛ چگونه باید آن را حل کرد؟ اشکال ندارد که به گذشته نگاه کنیم و نواقص را رفع کنیم، اما اینکه مشکلات را به گردن هم بیندازیم باعث حل آنها نمی‌شود؛ امروز باید ببینیم که این مشکلات را چگونه می‌توان حل کرد.

وی ادامه داد:  آیا با تصدی‌گری دولت همه چیز حل می‌شود؟ این درست نیست. امروز باید به آن کسانی که برای این انقلاب خون دادند توجه ویژه‌ای داشته باشیم و مشکلات را حل کنیم. امروز بسیاری از کارمندان و حقوق بگیران سختی دارند و ما سه قوه مسئول هستیم.

وی تصریح کرد: امروز ارزش‌های اسلامی، انقلاب و دینی ما مورد تهاجم جدی دشمن قرار گرفته است. آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد ناامنی در کشور هستند و دستگاه‌های امنیتی برای حل این مشکلات جانفشانی می‌کنند، اما امروز دشمن تلاش دارد امنیت کشور را تحت‌الشعاع قرار دهد. برای خنثی کردن توطه‌هایی که امنیت کشور و منطقه را هدف گرفته، نیاز به کار بیشتر و سرمایه‌گذاری بیشتر داریم.

اژه‌ای گفت: امروز اقدامات ضد امنیتی گسترده شده و نمی‌توان با همان اعتبارات گذشته به مقابله با دشمنان پرداخت و امروز نیاز به مواردی داریم که وضع نیرو‌های مسلح ما را بهبود ببخشد و نیاز به اعتبارات بیشتر داریم.

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: آیا می‌توان در زمان جنگ با روش زمان غیر جنگ اقدام کرد؟ امروز در خیلی از مسائل درحال جنگ نرم با دشمن هستیم و مجلس شورای اسلامی در دوره‌های مختلف خصوصا در دروه یازدهم و امروز امتحان خود را به خوبی پس داده است.

وی در انتها خاطرنشان کرد:‌ یکی از مسائل مهمی که می‌تواند مقابل بسیاری از خودکامگی‌ها را بگیرد این است که همه قانون‌مدار باشیم. قانون باید دقیق نوشته شود و قابلیت اجرا داشته باشد؛ اما اگر قانونی وضع شد باید ملتزم به آن باشیم. حتی ممکن است برخی رای به قانون ندهند، اما همه ملتزم به انجام آن قانون هستند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۱۵ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
با منطق عربستان سعودی چی
ناشناس
۲۲:۰۱ ۱۳ آذر ۱۴۰۳
مسکن مصرفی شده بازار در رکوده تقاضا کم شده نقد شوندگی سخت داره شرایط اقتصادی ضعیف شده مهاجرت زیاد شده رشد جمعیت منفی شده و ....
ناشناس
۱۲:۰۵ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
بودجه تون تموم شده میخواید از مردم با این روش ها پول دربیارید
یا هو
۱۱:۵۴ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
رئیس قوه قضاییه یک سوال واقعا الان مشکل اصلی مملکت ما حجابه؟ جوانی ۳۰ساله هستم دو سال خدمت رفتم نزدیک ۸ساله هم بکوب کار میکنم پول ندارم یه ماشین داخلی بخرم دیگه زن گرفتن و مسکن و اینده دیگه هیچ
ناشناس
۲۲:۴۵ ۱۳ آذر ۱۴۰۳
به اژه ای چه مربوط مگه تو مجلس یامسئول برنامه وبودجه اس یارئیس جمهور اینابه اونایی بگو که دردولت باچپاول واختلاس ودزدی رفتن خارج
ناشناس
۱۱:۴۳ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
جناب اژه ای عزیز، لطف کنید که تذکر جدی هم در مورد وضعیت اسفبار اقتصادی و معیشت بد اقتصادی به نمایندگان مجلس می دادید که هیچ واکنشی نسبت به سوء مديريت دولت سیزدهم که اقتصاد مملکت و بورس را نابود کردند ، نداشتند .
ناشناس
۲۲:۴۶ ۱۳ آذر ۱۴۰۳
نمیشه تذکر داد‌این دولت انتقادپذیرنیست‌وناراضی هارابرکنارمیکنه
ناشناس
۱۱:۲۵ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
بهترین راه اینست حجاب اجباری به رای گذاشته شود اگر مردم رای دادند اجباری شود .
ناشناس
۲۲:۵۱ ۱۳ آذر ۱۴۰۳
باشه خیلی هم‌خوبه توکشوری که این همه شهید داده برای دفاع ازناموس شما توکشوربه اصطلاح اسلامی که الانشم هرکاری میخان میکنن کاش روسری تنها برداشتن بود شکم و اعضای دیگه هم‌بیرون‌میندازن البته به درک هرچی اخرت سرشون بیادمهم نیست مهم اینکه اونا مثل یه میوه ی فاسدبقیه راهم‌فاسدمیکنن بچه های ماهم خواسته یاناخواسته الگومیگیرین ازاین افرادپلشت
ناشناس
۱۱:۱۴ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
تو کشورهای غربی اینطور وضع پوشش نیست
ناشناس
۱۱:۰۷ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
قانونی که مردم نخوان قابل اجرا نیست .
ناشناس
۲۲:۵۳ ۱۳ آذر ۱۴۰۳
بله به قول شاعر بر مرده دلان پندمده خویش میازار .زیراکه ابوجهل مسلمان شدنی نیست..البته اینا بدون همین کارهاکردن‌ زنای ایرانی که تروریست های سوریه گفتن زنای ایران خودشونابرای ما اماده کردن اون بی حجابا رامیگن
ناشناس
۱۰:۵۷ ۱۲ آذر ۱۴۰۳
من خودم با این همه آزادی در حجاب موافق نیستم ولی آیا منطق دزدی و اختلاص از نظر شما درست است که مثل حجاب پی گیر رفع آن نیستید؟؟؟