سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان از لحاظ حق بیمه تولیدی، در رتبه دوم کشور قرار دارد

رییس شورای هماهنگی بیمه های استان اصفهان گفت: اصفهان در سال ۱۴۰۲ از لحاظ حق بیمه تولیدی، پس از تهران در رتبه دوم کشور پس از تهران قرار دارد.

رییس شورای هماهنگی بیمه های استان اصفهان  با بیان اینکه اصفهان در سال ۱۴۰۲ از لحاظ حق بیمه تولیدی، پس از تهران در رتبه دوم کشور پس از تهران قرار دارد  گفت: استان اصفهان در سال گذشته، ۱۶۷ هزار میلیون ریال حق بیمه پرداخت کرده  که این رقم معادل ۵/۹۸ درصد پرداختی های کل کشور است.

سید علیرضا سمائی  با اشاره به سهم ۶/۳۹ درصدی اصفهان از لحاظ دریافت خسارت، افزود: این استان در سال ۱۴۰۲ مبلغی حدود ۱۰۴ هزار و ۷۰۰ میلیون ریال نیز دریافت خسارت داشته است.

رییس شورای هماهنگی بیمه های استان اصفهان همچنین با اشاره به فعالیت ۲۵ شرکت بیمه گذار در این استان، اظهار داشت: ضریب نفوذ بیمه در استان، ۲/۱ درصد است.

وی با بیان اینکه نامگذاری یک روز در تقویم رسمی کشور به نام روز صنعت بیمه، نشان دهنده اهمیت جایگاه و نقش این صنعت در توسعه کشور است، افزود: امنیت سرمایه گذاری در دو بخش تولید و خدمات در گرو احساس امنیت مالی و روانی است و صنعت بیمه نهادی اعتماد آفرین و اطمینان بخش است که در امنیت افزایی سایر نهادهای اقتصادی نقش موثری دارد.

سمائی گفت: صنعت بیمه به عنوان یکی از عوامل افزایش تاب آوری جامعه در مقابل مشکلات و بلایای طبیعی است و همه نهادها باید در فرهنگ‌سازی این صنعت مهم در بین اقشار مختلف جامعه تلاش کنند.

وی با اشاره به اینکه صنعت بیمه به عنوان یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی در دنیا محسوب می شود، ادامه داد: به طور کلی نقش اصلی بیمه کاهش ریسک هاست و هر چه احتمال ریسک در کسب و کارها افزایش یابد احتمال سرمایه گذاری در آن بخش کمتر خواهد بود و اینجاست که شرکت‌های بیمه در اقتصاد و اقتصاد مقاومتی نقش بسیار مهمی را ایفا میکند.

رییس شورای هماهنگی بیمه های استان اصفهان یکی از کار ویژه های اصلی این صنعت را برداشتن بار از روی دوش دولت ها در وقوع حوادث دانست و گفت: یکی از چالش های اصلی ما در استان نوع نگاهی است که دستگاه‌ها و نهادها نسبت به این صنعت دارند که این مهم باید توسط رسانه ها اصلاح شده و در سطح جامعه نیز تسری پیدا کند.

وی با اشاره به چالش دیگر این صنعت در استان اصفهان، اظهار داشت: برخی از شرکت ها و صنایع بزرگ استان اصفهان مناقصه ها و محصولات بیمه ای خود را از خارج از استان تهیه می کنند که این امر متاسفانه ضریب نفوذ و تولید حق بیمه استان را کاهش خواهد داد.

 روز ۱۳ آذر به عنوان روز بیمه در تقویم ملی ثبت شده است. همزمان با تصویب قانون اداره امور شرکت‌های بیمه در ۱۳ آذر سال ۱۳۶۷، روز بیمه به تقویم شمسی اضافه شد. اگرچه ۱۵ آبان سال ۱۳۱۴ را می توان اولین روز فعالیت بیمه‌گری یک شرکت رسمی در ایران دانست.

فعالیت این صنعت در ایران برای اولین بار در سال ۱۲۸۹ شمسی آغاز شده است. در این سال دو موسسه روسی با نام های نادژدا و قفقاز مرکوری فعالیت خود را در این زمینه آغاز نمودند.

از این تاریخ تا سال ۱۳۱۴، حدود ۱۳ شرکت خارجی کار خود را در زمینه صنعت بیمه شروع کردند.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.