سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دو طرح بزرگ گردشگری در شهرکرد به زودی فعال می‌شوند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح‌های بزرگ راکد گردشگری مانند فردوس تهلیجان و مجتمع گردشگری حسنوند منظریه به‌زودی فعال می‌شوند.

علیرضا جیلان در کارگروه گردشگری شهرستان شهرکرد تاکید کرد: افزایش ماندگاری مسافران و گردشگران در دستور کار میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

وی افزود: مسئولان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نقد‌های مرتبط با این حوزه را می‌پذیرند، اما باید توجه کرد که با اعتبارات محدود توانستیم اقدامات مناسبی برای ارتقای این حوزه انجام دهیم.

وی یادآور شد: طرح‌های بزرگ راکد گردشگری چهارمحال و بختیاری مانند فردوس تهلیجان و مجتمع گردشگری حسنوند منظریه به‌زودی فعال می‌شوند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: احداث و راه‌اندازی ساختمان راهنمایان گردشگری در ورودی شهرکرد در دستور کار این اداره کل قرار دارد.

وی گفت: کمیسیون گردشگری و کسب‌وکار‌های وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری برای توسعه گردشگری این استان اقدامات اثرگذاری انجام داده و همواره پشتیبان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوده است.

جیلان تأکید کرد: تکمیل و بهره‌برداری از طرح کمپینگ گردشگری بوستان ملت شهرکرد می‌تواند به رونق گجردشگری در مرکز چهارمحال و بختیاری کمک کند.

وی افزود: اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری آمادگی دارد تا در صورت مالکیت بر حمام‌های تاریخی نسبت به واگذاری حق بهره‌برداری این بنا‌ها به بخش خصوصی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اقدام کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در صورت مالکیت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه بر حمام‌های تاریخی حق بهره‌برداری این بنا‌ها به بخش خصوصی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با ان اداره‌کل خواهد بود.

وی یادآور شد: البته مرمت و تعمیر تمامی بنا‌های تاریخی در چهارمحال و بختیاری با نظارت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان است.

جیلان اظهار داشت: مقدمات توسعه محور گردشگری زاگرس با مشارکت تمامی استان‌های زاگرس‌نشین در دستور کار قرار دارد.

فرماندار شهرکرد نیز گفت: موانع و مشکلات طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری این شهرستان باید شناسایی و راهکار‌های رفع آن ارائه شد.

بهادر عبدالغنی تأکید کرد: مشکلات طرح‌های گردشگری با بانک‌های عامل چهارمحال و بختیاری دسته‌بندی و برای رفع این مشکلات اقدامات عملی انجام شود چرا که ظرفیت‌های گردشگری شهرستان شهرکرد قابل‌توجه و نیازمند جذب سرمایه‌گذاران خاص است.

وی تصریح کرد: تعیین‌تکلیف راه‌اندازی ساختمان راهنمایان گردشگری در ورودی شهرکرد در محل زمین استقرار ستاد سفر‌های نوروزی در دستور کار قرار گیرد و روند آن سرعت یابد.

وی یادآور شد: از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای شهرستان شهرکرد اعتبارات مناسبی برای طرح‌های گردشگری اختصاص پیدا کرد.

عبدالغنی اظهار داشت: هم‌اکنون هشت شهرداری در شهرستان شهرکرد فعالیت دارد که هر کدام باید لکه‌های مرتبط با گردشگری را برای جذب سرمایه‌گذاران شناسایی و اعلام کنند.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سرمایه‌گذاران و طرح‌های سرمایه‌گذاری بهره‌مند از زمین‌های ملی و دولتی رصد می‌شوند و افرادی که تعهدات خود را انجام نداده‌اند و طرح آنها راکد باشد خلع‌ید خواهند شد.

هادی قاسمی نافچی تأکید کرد: برای اجرا، تکمیل و بهره‌برداری از کمپ گردشگری بوستان ملت شهرکرد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های زیرساخت‌های گردشگری در مرکز چهارمحال و بختیاری درخواست اختصاص اعتبار ملی شده است.

رییس کمیسیون شهرسازی، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: نبود هماهنگی بین بانک‌های عامل چهارمحال و بختیاری برای اجرای طرح‌های گردشگری یکی از مهم‌ترین مشکلات این حوزه به‌شمار می‌رود.

محمدرضا بیاتی تأکید کرد: در شهرکرد به‌عنوان شهر ملی نمد اقدامات و تسهیلات مناسبی برای کوی نمدمالان انجام شده و پی‌گیری‌ها برای جهانی شدن این عنوان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به پیش‌بینی محور فرهنگی در شهرکرد افزود: اجرای طرح پیاده‌راه ملت به این محور باعث حفظ بافت و فضا‌های فرهنگی و تاریخی شهرکرد خواهد شد، البته در این طرح راسته‌هایی برای مشاغل مختلف طراحی و فروشگاه‌ها و کارگاه‌های صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی راه‌اندازی می‌شود.

بیاتی تصریح کرد: در طرح جامع شهرکرد برای بوستان ملت فضا‌های رفاهی و تفریحی پیش‌بینی شده است و این اقدام برای سایر بوستان‌های شهرکرد هم مطالعه و انجام خواهد شد.

مشاور اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: این اتاق همراه و همگام با اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان برای توسعه گردشگری گام‌های مؤثری برداشته است.

مسعود آگشته تأکید کرد: در این راستا کمیسیون گردشگری و کسب‌وکار‌های وابسته اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری اقدامات قابل‌توجهی برای توسعه گردشگری استان انجام داده است و برنامه‌های زیادی هم در دستور کار دارد.

وی افزود: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری برای موضوع گردشگری سلامت وارد میدان شده است.

آگشته تصریح کرد: بهره‌گیری از توان دانشجویان خارجی مستقر در دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری به‌عنوان سفیران گردشگری استان در کشور‌های دیگر در دستور کار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرکرد قرار دارد.

وی یادآور شد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری برای توسعه گردشگری استان تفاهم‌نامه‌هایی با اتاق‌های اصفهان و کردستان امضاء کرده است.

آگشته اظهار داشت: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری به‌همراه اتاق‌های اصفهان و کردستان راه‌اندازی دفتر مشترک توسعه گردشگری در اقلیم کردستان عراق را در دستور کار قرار داده‌اند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.