سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جوجه ریزی در استان بوشهر ۲۱درصد افزایش یافت

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: تامین نهاده و قیمت مناسب مرغ زنده موجب افزایش ۳۱ درصدی سطح جوجه‌ریزی واحد‌های مرغ گوشتی این استان در هشت ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل شد.

 ابوتراب نکیسا روز دوشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در بوشهر افزود: با این حجم جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها، استان بوشهر از لحاظ تامین گوشت مرغ برای نیمه دوم آذر و دی ماه مشکل نخواهد داشت.

وی افزود: در هر دوره ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان بوشهر انجام می‌شود که بخشی از مرغ تولیدی مازاد بر نیاز مصرف به دیگر استان‌ها ارسال می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر یادآور شد: هم اینک ۱۸۷ واحد مرغداری فعال در این استان وجود دارد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، ۲ واحد مرغ گوشتی مادر در استان بوشهر بهره‌برداری شد که موجب تامین تخم مرغ نطفه‌دار کارخانه جوجه‌کشی در استان خواهد شد.

نکیسا با اشاره به اینکه این امر موجب شده که بخش عمده جوجه یک روزه در سطح استان تولید شود، تصریح کرد: در سال‌های قبل جوجه یک روزه مورد نیاز واحد‌های پرورش مرغ گوشتی خارج از استان و بیشتر از شمال کشور تأمین می‌شد.

وی گفت: این کار باعث ایجاد هزینه اضافه به مرغداران به دلیل تاثیر عوامل محیطی روی جوجه و آثار منفی در طول دوره پرورش می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: با وارد مدار شدن یک واحد جوجه‌کشی به ظرفیت ۴۰ میلیون قطعه در استان، تخم مرغ نطفه‌دار تولیدی واحد‌های مرغ مادر گوشتی استان بوشهر در این واحد‌ها تبدیل به جوجه یک روزه شده و تحویل واحد‌های پرورش مرغ گوشتی داده می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.