محمد صفری گفت: بر اساس تصویبنامه جدید هیات وزیران، امکان واردات انواع خودروهای سواری نو و کارکرده برقی و هیبریدی (برقی- بنزینی) با عمر کمتر از پنج سال، کارکرد کمتر از ۸۰ هزار کیلومتر و حجم موتور ۲۵۰۰ سی سی به مناطق آزاد کشور فراهم شده است.
معاون اقتصادی و سرمایهگذاری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، ماده (۹) این تصویبنامه را برای مناطق آزاد حائز اهمیت دانست و گفت: نکتهای که در این تصویبنامه برای ما بسیار حائز اهمیت است، ماده (۹) این تصویبنامه است که در آن تصریح شده مناطق آزاد میتوانند انواع خودروهای برقی و هیبریدی نو و کارکرده را توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مطابق قوانین و مقررات خود وارد کنند.
صفری افزود: در این تصویبنامه با محدودیتهایی که در تصویبنامه ۲۳ دی ماه ۱۴۰۲ وجود داشت مثل استعلام و تاییدیههای مربوط به وزارت صمت و خدمات پس از فروش و ... مواجه نیستیم.
وی اضافهکرد: دسته سوم؛ با اهتمام ویژه دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و همکاری خوب دبیر و اعضای کمیسیون زیربنایی دولت اقدامات قابل توجهی درخصوص تصویبنامه خودروهای سواری بنزینی انجام شده است.
این مقام مسئول بر نوسازی ناوگان حمل و نقل بهویژه در مناطق آزاد جنوبی کشور تاکید کرد و گفت: نوسازی ناوگان حمل و نقل یکی از اهداف دبیرخانه شورایعالی است که به جد پیگیر آن هستیم و بهزودی تعداد قابل توجهی خودرو از محل واردات خودرو به ناوگان حمل و نقل این مناطق افزوده خواهد شد.
صفری در پایان اظهار داشت: زیرساختهای مورد نیاز هم مثل زیرساخت شارژ خودروها و سایر مواردی که در چارچوب اختیارات سازمانهای مناطق آزاد کشور است توسط هیات مدیرههای این مناطق تایید و به تصویب میرسد.
منبع: دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد
خودرو به مردم نخواهند داد .اما تا دلشان بخواد خودرو را وارد بازار آزاد خواهند کرد.
خودرو برای مشتری که پول داده نیست اما برای بازار آزاد فراوان تحویل میدن
مشتری مداری در ایران زیر صفر