سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سواد رسانه‌ای به عنوان یک مهارت حیاتی در زندگی بشر است

یک تهیه کننده رادیو گفت: ما روزانه با حجم زیادی از اطلاعات مواجه هستیم. در این میان، سواد رسانه‌ای به عنوان یک مهارت حیاتی در زندگی بشر است.

محمدحسین خسروجردی تهیه کننده رادیو در برنامه ساعت ۱۰:۳۰ شبکه خبر در خصوص برنامه هم شنو رادیو صبا گفت: در اصل موضوع برنامه ما براساس سواد رسانه‌ای ای است با هدف رشد و ارتقاء سواد رسانه‌ای همراه مخاطبان می‌شود سواد رسانه‌ای این امکان را به ما می‌دهد که خبر را تحلیل کنیم و هر خبری را از هر کسی باور نکنیم و اگر قرار است خبری را از یک سایتی برمی‌داریم قبلش صحت و سقم آن را بررسی و سپس نشر دهیم.

وی ادامه داد: سواد رسانه‌ای واقعا جذاب است و موضوعات را ما به صورت طنز به مخاطب و با محوریت اجتماعی نشان می‌دهیم، به طور کلی هر خبری را از قبل از نشر باید صحت و سقم آن را بسنجیم، همچنین در زمینه سواد رسانه‌ای به موضوع جعل اشعار و یا مطالب علمی هم پرداخته  می‌شود ما روزانه با حجم زیادی از اطلاعات مواجه هستیم. در این میان، سواد رسانه‌ای به عنوان یک مهارت حیاتی در زندگی بشر سرو کار دارد

خسروجردی با اشاره به انتشار اخبار جعلی و شایعات تاکید کرد، افراد با سواد رسانه‌ای قادر به شناسایی اطلاعات نادرست و بررسی اعتبار منابع هستند و اخبار صحیح از غلط را به‌درستی تشخیص داده و هدف از انتشار این اخبار را کاملاً متوجه می‌شوند رسانه صمیمی همچون رادیو می‌تواند در رشد و ارتقای این سواد نقش بسزایی داشته باشد. رادیو صبا نیز متناسب با ماموریت و رویکرد شبکه با برنامه «همشنو» به این موضوع می‌پردازد.
این تهیه کننده رادیو بیان کرد:  این برنامه مخاطب محور را این گونه می‌توان معرفی کرد، که «هم شنو» با شعار «هر چیزی را باور نکن» در بخش‌های مختلف به موضوعات روزانه‌ای که با سواد رسانه‌ای افراد مرتبط است می‌پردازد.

خبرنگار:رضا زارع

برچسب ها: رادیو ، سواد رسانه ای
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.