سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار جدید زنجان را بیشتر بشناسیم

محسن صادقی در جلسه روز چهارشنبه هیات دولت به عنوان هجدهمین استاندار زنجان منصوب و معرفی شد.

 محسن صادقی متولد سال ۱۳۴۴ در زنجان و برادر شهید سید حسین صادقی است که در دولت چهاردهم به عنوان استاندار جدید زنجان منصوب شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان، مدیرکل امنیتی وزارت کشور و مدیرکل پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه از جمله مسوولیت های قبلی در کارنامه صادقی است.

همچنین رئیس کمیته امنیت ملی مجمع تشخیص مصلحت نظام، رئیس دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری، نماینده قوه قضاییه و وزارت کشور در شورای عالی امنیت ملی از دیگر مسوولیت های اجرایی استاندار جدید زنجان بوده است.

صادقی در دولت دوازدهم سرپرست دفتر بازرسی ویژه نهاد ریاست‌جمهوری بود.

او از رزمندگان دوران دفاع مقدس است که تجربه‌های مدیریتی خود را از جوانی آغاز کرده و پله پله تا سطوح بالا مدیریتی رفته است.

صادقی از زمان ورود به عرصه مدیریت در حوزه های مختلفی از سیاست در سطح مدیریتی استان و کشور فعالیت کرده و همچنین در دانشگاه‌های مختلف تدریس داشته است.

او بعد از بازگشت از جنگ به تحصیل در رشته علوم سیاسی ژئوپولوتیک پرداخت و تا قبل از ورود به عرصه مدیریت سالها به تدریس مشغول بوده است.

نگاهی به استانداران زنجان در گذر زمان

هادی مؤتمنی، در دولت موقت بازرگان به عنوان اولین استاندار زنجان در سال ۱۳۵۸ به این سمت منصوب شد.

پس از او، سید محمدحسن مهدوی، ذبیح‌الله محسنی کبیر، علی‌اصغر سامت، سید محمد جهرمی، نصرت‌الله شادنوش،‌ سید جعفر موسوی،‌ محمود شریفیان،‌ سید سجاد کاظمی، مسعود سلطانی‌فر، جعفر رحمان‌زاده، قوام نوذری، عبدالمحمد رئوفی‌نژاد، جمشید انصاری، اسدالله درویش امیری، فتح‌الله حقیقی و محسن افشارچی سکان مدیریت استان را برعهده گرفتند.

از امروز /۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳/ با رای هیات دولت،مدیریت ارشد اجرایی استان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری زنجان به دست صادقی سپرده شد.

نگاهی به ظرفیت های استان زنجان

استان زنجان دارای هشت شهرستان، ۱۹ بخش و یک هزار و ۲۱۰ آبادی است که از این تعداد، ۹۷۸ آبادی دارای سکنه و بقیه خالی از سکنه است.

این استان به عنوان یکی از قطب های گردشگری کشور مطرح بوده و طبق آمارها بیش از ۲ هزار اثر تاریخی و طبیعی در استان زنجان شناسایی شده که از این تعداد ۹۲۵ اثر در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

همچنین زنجان به عنوان یکی از مراکز تولیدات کشاورزی در کشور بوده و سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان ۳۲.۶ درصد و این میزان در میانگین کشوری ۱۸.۳ است، حدود ۱۰۰ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی استان مشغول به کار هستند که سالانه ۳۰۶ هزار و ۵۸۹ تن محصول تولید می کنند.

در زمان حاضر پنج درصد از اراضی کشاورزی کشور معادل ۸۳۹ هزار هکتار در استان زنجان است که این میزان شامل ۴۴۵ هزار هکتار اراضی زراعی و ۸۳ هزار و ۴۲۸ هکتار اراضی باغی است.

زنجان در حوزه صنعت نیز از استان های مطرح کشور بوده و سهم بخش صنعت در اقتصاد استان زنجان ۳۸ درصد بوده و رونق واحدهای صنعتی و افزایش سرمایه گذاری ها در این زمینه از راهبردهای توسعه این استان است.

در حال حاضر صنایع بزرگ و متنوعی در حوزه تولید مواد شوینده، مواد سلولزی، برق، الکترونیک و دیگر صنایع در استان فعال هستند.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.