به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،فرشبافیان گفت: سرشماری جامع کشاورزی به منظور گردآوری دقیق و جامع اطلاعات بهرهبرداران و شناسایی ظرفیتهای واقعی و بالقوه بخش کشاورزی همزمان با سراسر کشور در شهرستان اسکو نیز به مرحله اجرا درآمده است.
فرشبافیان گفت: این طرح که در راستای دستیابی به اهداف کلان بهبود و ارتقای برنامهریزیهای بخش کشاورزی تعریف شده است گامی استراتژیک برای احصای دادههای اساسی و راهبردی در حوزه کشاورزی شهرستان محسوب میشود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان اسکو که مسئولیت معاونت اجرایی این سرشماری را نیز بر عهده دارد ضمن تشریح ابعاد و اهمیت این طرح اظهار کرد: سرشماری کشاورزی به عنوان یکی از ابزارهای کلیدی در جمعآوری و تحلیل اطلاعات بستر مناسبی را برای تصمیمگیریهای کارآمدتر فراهم میکند. با دستیابی به دادههای معتبر میتوان سیاستهای هدفمند و هوشمندانهتری در جهت بهبود وضعیت اقتصادی و رفاه بهرهبرداران و ارتقای تولیدات کشاورزی منطقه تدوین کرد.
فرشبافیان با اشاره به ترکیب و نقش تیم اجرایی این طرح افزود: سرشماری کشاورزی با تلاش شبانهروزی و مشارکت ۱۱ نفر آمارگیر و یک نیروی ذخیره، همراه با ۴ کارشناس فنی که وظیفه راهبری و نظارت بر صحت عملیات را عهده دارند به اجرا درمیآید. همچنین ۵ خودرو در این فرآیند بهکار گرفته شده تا عملیات در ۱۴ حوزه تعیین شده شهرستان با نظم و دقت بیشتری صورت پذیرد.
وی با تاکید بر نقش بنیادین نتایج حاصل از این سرشماری تصریح کرد: نتایج این طرح نه تنها به تخصیص بهینه منابع و ارتقای بهرهوری در بخش کشاورزی منجر خواهد شد بلکه نیازهای واقعی و مطالبات بهرهبرداران منطقه را بهطور شفاف مشخص میسازد و زمینهساز توسعه زیرساختهای لازم و بهبود سیاستهای حمایتی و مدیریتی میشود.
فرشبافیان اظهار کرد: این سرشماری فرصتی مغتنم برای ترسیم آیندهای روشنتر و کارآمدتر برای کشاورزان و بهرهبرداران شهرستان اسکو است. با اتکا به دادههای مستند و واقعی میتوان مسیر رشد و شکوفایی هرچه بیشتر این بخش حیاتی اقتصادی را هموار ساخت.