سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هوش مصنوعی انقلاب چهارم صنعتی است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، گفت: هوش مصنوعی انقلاب چهارم صنعتی است که نه تنها بر اقتصاد تاثیر می‌گذارد، بلکه نقش مهمی در تغییرات نظامی و امنیتی جهان دارد.

 حسین کلانتری خلیل آباد، رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، امروز در مراسم هفته هوش مصنوعی که در محل سالن اجتماعات شهید چمران واحد کرج برگزار شد، با بیان اینکه هوش مصنوعی یک فناوری با لایه‌های عمیق است و مقام معظم رهبری فرمودند بهره برداری از آن امتیاز نیست بلکه باید بر لایه‌های آن مسلط شد، گفت: این فناوری انقلاب چهارم صنعتی است که نه تنها بر اقتصاد تاثیر می‌گذارد، بلکه نقش مهمی در تغییرات نظامی و امنیتی جهان دارد.
وی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی، افزود: این علم کار‌های تکراری و زمان بر را خودکار کرده و موجب افزایش بهره وری، خلاقیت و ارزش آفرینی در عرصه‌های مختلف صنعتی و غیر صنعتی می‌شود و همچنین هوش مصنوعی داده‌ها را تحلیل نموده و در مدت زمان اندک تصمیمات بهتری می‌گیرد.
 کلانتری با بیان اینکه هوش مصنوعی در بهبود دقت و کارایی مفید واقع شده و بر حل مسائل و مشکلات جهانی از جمله، تغییر آب و هوا و بیماری‌های مزمن کمک می‌کند، بیان کرد: با ظهور هوش مصنوعی انقلابی در زندگی روزمره و کار به وجود آمده است که تولید خانه‌های هوشمند و خودرو‌های خودران از جمله نمونه‌های بارز آن هستند.
وی با اشاره به اینکه تشخیص بیماری‌ها با روش‌های نوین و توسعه دارو‌های جدید، تشخیص تقلب، مدیریت و ریسک و. از جمله کاربرد‌های متنوع هوش مصنوعی در حوزه‌های پزشکی، مالی، حمل و نقل، آموزش، امنیت و سایبری است، تصریح کرد: این علم کاربرد‌های فراتری در بازاریابی، تولید، صنعت، علوم بیولوژیکی و پزشکی ایجاد نموده است.
این استاد تمام دانشگاه با بیان اینکه ایران در سطح منطقه و جهان جایگاه ویژه‌ای در زمینه هوش مصنوعی دارد، گفت: وجود نیروی انسانی متخصص، فعالیت‌ها و تجارب بسیار خوب در این زمینه نشان از جایگاه قابل قبول ایران در این عرصه دارد، اما نیازمند سرمایه گذاری و تقویت زیر ساخت‌های فنی و انسانی بیشتری هستیم.
 کلانتری ادامه داد: کشور ما در منطقه خاورمیانه قطب بزرگی در حوزه هوش مصنوعی است، باید از استارتاپ‌ها و تقویت زیرساخت‌های دیجیتال و توسعه آموزش و پژوهش حمایت ویژه‌ای شود. 
وی با اشاره به موانع موجود در هوش مصنوعی، گفت: از جمله موانع عمده در این مسیر وجود تحریم‌های بین المللی، کمبود سرمایه کلان و عدم دسترسی به زیرساخت‌های پیشرفته است، با این وجود در حوزه صنعت، مقالات علمی، نیروی متخصص و استارتاپ‌ها رشد خوبی داشته‌ایم. 
برنامه‌های هفته هوش مصنوعی از ۲۶ آبان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج آغاز و با برگزاری برنامه ها، استارتاپ ها، نشست ها، کنفرانس و رویداد‌های متنوع و حضور شرکت‌ها و صنایع استان همراه خواهد بود و آئین اختتامیه این مراسم در روز چهارشنبه ۳۰ آبان برگزار می‌شود.

منبع خبرگزاری فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.