سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

همدان نیازمند یک نقشه جامع و تحول‌آفرین است

استاندار همدان گفت: استان همدان نیازمند یک نقشه جامع و تحول‌آفرین است که بتواند با در نظر گرفتن ظرفیت‌های موجود، به توسعه و پیشرفت این استان کمک کند.

حمید ملانوری‌شمسی استاندار همدان یکشنبه ۲۷ آبان در جلسه کارگروه تدوین نقشه جامع تحول استان همدان، گفت: تأکیدات بسیاری همواره بر داشتن یک برنامه دقیق و علمی مبتنی بر داده‌ها و اطلاعات صحیح شده تا بتوانیم از روزمرگی فاصله گرفته و به اهداف برنامه هفتم پیشرفت دست یابیم.

او با بیان اینکه در این کارگروه باید یک سند نقشه جامع تدوین شود که بر اساس اسناد بالادستی و قوانین موجود بوده و در عین حال بر خلاقیت، نوآوری و تحول تکیه داشته باشد، گفت: برنامه‌ها باید فراتر از اهداف کوتاه‌مدت باشد و به چشم‌انداز‌های بلندمدت توجه کند. به‌خصوص اکنون که وارد گام دوم انقلاب شده‌ایم، باید نگاه ما به مدیریت و برنامه‌ریزی، مبتنی بر تحول، نوآوری و خلاقیت باشد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه در چهل سال نخست انقلاب‌اسلامی، تمرکز بر ایجاد زیرساخت‌های اساسی همچون آب، برق، آموزش و توسعه مناطق محروم بوده است، گفت: این اقدامات زیربنایی، زمینه‌ساز عدالت اجتماعی و توسعه پایدار شدند، اما اکنون در گام دوم انقلاب، نیازمند تغییر رویکرد به‌سوی بهره‌وری از ظرفیت‌های موجود محلی با مشارکت‌های مردمی و استفاده از استعداد‌های خلاق و نوآور هستیم.

ملانوری شمسی با تأکید براینکه براساس تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، نقش مردم در برنامه‌های کلان کشور بسیار حیاتی است، گفت: بدون مشارکت مردم، برنامه‌ای به نتیجه نخواهد رسید. ظرفیت‌های مردمی از نظر انگیزشی، خلاقیت و حتی منابع مالی، به‌مراتب فراتر از توانایی سیستم‌های دولتی است بنابراین، متمرکز شدن بر این ظرفیت‌ها و ایجاد ارتباط نزدیک‌تر با مردم، یک ضرورت است.

او با بیان اینکه استان همدان نیازمند یک نقشه جامع و تحول‌آفرین است که بتواند با در نظر گرفتن ظرفیت‌های موجود، به توسعه و پیشرفت این استان کمک کند، گفت: این نقشه باید جامع و شامل همه بخش‌ها باشد. 

استاندار همدان با بیان اینکه در برنامه‌های آینده، تمرکز باید بر روی استفاده بهینه از منابع موجود و مشارکت مردم باشد تا بتوانیم رفاه عمومی را افزایش دهیم، گفت: برای تدوین این نقشه جامع، کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده و با استفاده از نظرات نخبگان، کارشناسان و متخصصان حوزه‌های مختلف، ظرف مدتی کوتاه، نقشه‌ای جامع و عملیاتی تهیه می‌شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.