پیمان قجربیگی مدیرکل بیمه سلامت استان قزوین گفت: سالیان سال افرادی که با بمیاریهای نادر و صعب العلاج مواجه میشدند با تامین مالی و مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم میکردند، از سال ۱۴۰۱ رسیدگی به این موضوع به صورت گام به گام و براساس مصوبه هیات دولت و همچنین تایید مجلس شورای اسلامی و سایر گروههای ذیربط برای نخستین مرتبه ۱۰۷ بیماری تحت پوشش صندوق بیماران صعب العلاج قرار گرفت که قبل از آن تنها پنج بیماری خاص تحت پوشش بیماریهای صعب العلاج بود.
وی ادامه داد: ۱۴ هزار و ۵۰۰ بیمار نادر و صعب العلاج قزوینی در قالب صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج تحت پوشش خدمات بیمه سلامت در این استان قرار گرفتند.
قجربیگی بیان کرد: بیمه سلامت ایران به عنوان بازوی حمایتی از مردم بیش از ۴۴ میلیون شهروند را در سراسر کشور تحت پوشش خود قرار داده که بیش از ۸۰ درصد این افراد به صورت رایگان بیمه شده اند.
این مسئول یادآورشد: از این تعداد ۵۱۴ هزار و ۱۱۸ شهروند قزوینی تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این میان ۴۱۸ هزار بیمه شده، یعنی معادل ۸۱ درصد به شکل رایگان از خدمات این بیمه بهرهمند هستند.
وی با بیان اینکه ۲۷۵ هزار بیمه شده روستایی، ۶۱ هزار بیمه شده کارکنان دولت، ۳۶ هزار بیمه شده سایر اقشار و ۱۴۱ هزار نفر نیز عضو بیمه سلامت همگانی ایرانیان در قزوین هستند، گفت: دهکهای یک تا پنج به صورت کاملا رایگان از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند و دهکهای ۶ معادل ۸۰ درصد تخفیف، دهک هفت ۷۰، دهک هشت ۶۰ و دهک ۹ نیز از ۵۰ درصد حق بیمه سلامت برخوردارند.
قجربیگی بیان کرد: ۱۸ هزار نفر از اقشار کم برخوردار طی ۲ سال گذشته در برخی از مناطق قزوین شناسایی و به صورت رایگان عضو بیمه سلامت شدند که هزینه ۵۹ خدمت برای توانخواهانی که مددجوی بهزیستی هستند به صورت رایگان تحت پوشش قرار گرفتند.
مدیرکل بیمه سلامت قزوین عنوان کرد: مناسبترین موضوعی که میشود از طریق رسانه به اطلاع آحاد جامعه رسانده شود این است که شهروندان اگر در پیرامون خود خود بیماران صعب العلاجی را میشناسند که مشکلات معیشتی دارند به طور حتم آنها را به بیمه سلامت معرفی کنند تا آنان از خدمات دولتی بهرهمند شوند.
منبع: ایرنا