سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

طراحی دستگاه نقشه‌برداری ماهواره‌ای ایرانی با دقت بالای ۱۴۰۸ کانال

فناوران یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی گیرنده نقشه برداری ماهواره‌ای شده اند که جایزه طراحی صنعتی سال را در کارنامه خود دارد.

میثم غنی زاده، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به فعالیت این شرکت که در زمینه گیرنده نقشه برداری ماهواره‌ای S20 Ultra‏ است، گفت: گیرنده نقشه برداری مولتی فرکانسه S20 Ultra با بهره مندی از ۱۴۰۸ کانال دقت بالایی را در دریافت اطلاعات مکانی به کاربر نشان می دهد. این گیرنده با پشتیبانی از  منظومه‌های ماهواره‌ای GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU, QZSS, SBAS, IRNS  تمامی فرکانس‌ها نظیر L1, L2, L5, G1, G2, G3, E2, E5, B1, B2, B3 را دریافت کرده و Ultra s20 نوآوری، دقت، امنیت و طراحی منحصر به فرد را در کنار یکدیگر ارائه می دهد.

او افزود: این محصول دارای ویژگی های حفظ دقت در زمان اختلال در دریافت تصحیحات، تعیین موقعیت به روش‌های RTK, PPK, Static، دارای Tilt Sensor و رادیو مودم داخلی، ضد سرقت با قابلیت ردیابی دستگاه از راه دور، باتری با ظرفیت ۱۴ ساعت کار بی وقفه، ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقا تا ۶۴ گیگابایت، پشتیبانی از درگاه USB Type C، برد قابل دستیابی ۵ کیلومتر رادیویی، دارای نرم افزار اندرویدی کاربرپسند، ضد آب، مقاوم در برابر غوطه ور شدن در عمق یک متری، ضد ضربه، مقاوم در برابر سقوط از ارتفاع ۲ متری، دارای صفحه نمایش OLED و LED‌های نمایشگر وضعیت و دارای استاندارد IP67 است.

ویژگی محصول؛ ضد سرقت و طراحی منحصر به فرد

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن این که گیرنده نقشه برداری S20 Ultra را دارای طراحی منحصر به فرد دانست، اظهار کرد:  نقشه برداری S20 Ultra برنده جایزه طراحی صنعتی در سال ۱۴۰۱ شده است.

او گفت: سیستم ضد سرقت به مهندسان این امکان را می‌دهد که در صورت سرقت دستگاه با استفاده از درگاه اینترنتی به سادگی و به سرعت موقعیت دستگاه خود را پیدا کنند. این کار با استفاده از رایانه شخصی یا تلفن همراه تنها با ورود به سامانه طراحی شده توسط فناوران شرکت، قابل انجام است. نرم افزار مورد نظر برنامه‌ای جامع و کاربرپسند جهت برقراری ارتباط میان کاربر و گیرنده‌های GIS نقشه برداری به منظور تعیین موقعیت دقیق سانتی متری با سیستم‌های ناوبری جهانی GNSS طراحی و توسعه داده شده است.

قابلیت اتصال به گیرنده‌های چند فرکانسه

غنی زاده ادامه داد: این نرم افزار به راحتی از طریق بلوتوث به گیرنده‌های چند فرکانسه متصل شده و قابلیت‌ها و منو‌های کاربردی بسیاری را در عملیات‌های نقشه برداری و GIS در دسترس کاربران قرار می دهد. استفاده از سامانه‌های Cloud مدیریت بهتر و کم هزینه تری را برای سازمان‌ها و اشخاصی که به نحوی با موقعیت و مختصات سر و کار دارند، به دنبال دارد. سامانه‌ای با رویکرد اطلاعات مکانی و GNSS است که با امکان مشاهده موقعیت آنلاین گیرنده‌های نقشه برداری و دریافت اطلاعات آنی و برداشت‌های نقشه برداری، ابزار‌های ترسیم را در اختیار کاربران قرار داده و مدیریت و انجام پروژه‌ها را تسهیل می کند.

مدیرعامل این شرکت از ویژگی های اتصال به سامانه، این گونه گفت: گیرنده نقشه برداری S20 Ultra با قابلیت اتصال به سامانه امکان دسترسی به اطلاعات مکانی از هر نقطه را برای کاربر فراهم کرده و موجب سهولت در به کارگیری نرم افزار می شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.