سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حفظ سلامت روان یک ضرورت اجتماعی است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین با بیان اینکه سطح سلامت روان جامعه در حالت مطلوبی به سر نمی‌برد، گفت: حفظ سلامت روان یک ضرورت اجتماعی است و همه دستگاه‌ها ملزم هستند به وظایف پیشگیرانه خود در این حوزه عمل کنند.

علی فولیان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین در جلسه پیشگیری از خودکشی که با هدف بررسی وضعیت استان قزوین و بررسی علل و نحوه وقوع این آسیب برگزار شد، اظهار کرد: رشد نرخ جرایم و آسیب‌های اجتماعی یکی از واقعیت‌های جامعه امروز است که نباید کتمان شود.

وی افزود: یکی از دلایل اصلی رشد آسیب‌های اجتماعی، غفلتی است که مدیران از این مشکلات دارند و از این رو باید برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، همگرایی و پیوستگی اقدامات توسط دستگاه‌های اجرایی شکل بگیرد.

فولیان، خودکشی و اقدام به آن را یک آسیب اجتماعی برشمرد و گفت: خودکشی یک مشکل پیچیده است که علل یا دلایل متعددی همچون زیست شناختی، ژنتیک، روانشناختی، اجتماعی، فرهنگی، و محیطی دارد، بنابراین همه دستگاه‌ها ملزم هستند به وظایف پیشگیرانه خود در این زمینه عمل کنند.

این مقام مسئول ضمن اشاره به اینکه با یک مشارکت دسته جمعی است که می‌توان آسیب‌ها را کنترل و کاهش داد، بر لزوم برنامه‌ریزی جامع و تدوین سند پیشگیری از خودکشی تاکید کرد و گفت: همه ما در پیشگیری از موضوع خودکشی مسوول هستیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین بیان کرد: اقدامات گسترده‌ای در دستگاه‌های مختلف در حوزه خودکشی در حال انجام است، اما با این حال، متاسفانه زمانی که صحبت از خودکشی می‌شود، خیلی از آقایان خود را کنار می‌کشند و سایر دستگاه‌ها هم سعی می‌کنند خود را درگیر این مساله نکنند، اما برای کاهش آمار این موضوع بایستی در حوزه سیاست گذاری، برنامه ریزی و اقدامات همگرایی و هم افزایی منسجم صورت گیرد و همه نیز مطابق سند جامع اقدام کنند.

فولیان یادآورشد: برای دستگاه‌های ذیربط در موضوع مذکور وظایف و تکالیفی احصا شده است و بنابراین برای پیشبرد برنامه سند جامع پیشگیری از خودکشی در قزوین نیز با حداکثر توان دستگاه‌ها صورت پذیرد.

به گفته این مقام قضایی، اگر هر دستگاهی به تکالیف قانونی خود عمل نکند، ترک فعل نموده و هیچگونه تعلل و اهمالگری از آن پذیرفته نیست و در صورت ارسال گزارش به طور قطع برخورد قانونی خواهد شد.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان قزوین هدف از برنامه جامع خشونت (خودکشی) را کاهش آمار‌های خودکشی دانست و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این هدف با تشکیل کمیته و کارگروه‌های تخصصی و علمی و حضور متولیان فرهنگی و اجتماعی و با یک ریشه‌یابی دقیق از علل خودکشی امکان پذیر خواهد بود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین به کاهش ۳۰ درصدی خودکشی در ۶ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در استان قزوین اشاره کردو گفت: آگاهی عمومی درباره خودکشی پایین است و مردم درباره افکار خودکشی پیش زمینه‌ای ندارند، در این زمینه باید تیم‌هایی در محلات تشکیل و تسهیل‌گرانی را آموزش دهیم که در این زمینه همکاری کنند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.