خرسندی به اهمیت دورههای ترویجی، مهارتی و آموزشی اشاره کرد و گفت: اهمیت آموزش روز به روز در حال افزایش است و بر همین اساس طی نیمه نخست امسال حدود ۱۹ هزار و ۳۸۸ نفر روز در این دورهها شرکت کردند که حدود یکونیم درصد در مقایسه با سال قبل افزایش داشت.
خرسندی افزود: طی سال زراعی امسال دورههای آموزشی و ترویجی در ۱۰ زمینه زراعت، باغبانی، امور دام و شیلات، حفظ نباتات، مکانیزاسیون و ماشینآلات، آب و خاک، امور اراضی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، جنگل، مرتع و آبخیزداری و تسهیلگری در حال برگزاری است.
وی گفت:علاوه بر برگزاری این دورهها خدمات آموزشی و ترویجی بخش کشاورزی در قالب روز انتقال یافتهها، روز مزرعه، بازدید ترویجی، دورههای مهارتی و آموزش انفرادی به بهرهبرداران عرضه میشود.
خرسندی با اشاره به اجرای تفاهمنامههای آموزشی در زمینه کشاورزی با سایر ارگانها از جمله پادگان امام رضا (ع) و بسیج، فرماندهی انتظامی و زندان تصریح کرد: ۲۹ هزار بهرهبردار بخش کشاورزی در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند و آموزش حداکثری آنان در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: نقش آموزش و ترویج کشاورزی در توسعه کشاورزی دانشبنیان بسیار حائز اهمیت است و در این بین مروجان کشاورزی که نقطه اصلی اتصال گنجینه دانش و انتقال یافتههای تحقیقاتی بخش کشاورزی به بهرهبرداران و عرصه تولید محصولات کشاورزی هستند نقش مهمی در اقتصاد این شهرستان ایفا میکنند.
منبع:ایرنا