سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارائه خدمات درمانی به بیش از ۸۰۰ هزار نفر

مجید یوسفی از ارائه خدمات درمانی به ۸۷۴ هزار نفر از بیمه شدگان و افزایش تعداد عمل‌های جراحی به ۸۵۰ مورد عمل در ماه در مراکز درمانی تامین اجتماعی استان خبر داد.

مجید یوسفی مقدم گفت: ارائه خدمات درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان به بیمه شدگان از طریق ۲ بیمارستان ۲۵۰ تختی زاهدان، بیمارستان ۳۲ تختی زابل و ۶ درمانگاه در سایر شهرستان‌ها انجام می‌شود.

وی ادامه داد: خدمات ارائه شده در مراکز درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان شامل خدمات عمومی، تخصصی، پاراکلینیک، تشخیصی و درمانی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به افزایش چشمگیر میزان اشغال تخت‌های بیمارستان زاهدان به میزان ۱۰۰ درصد، افزود: کادر درمان با تمام توان به بیماران خدمات ارائه می‌دهند.

انجام ۶۰۰ زایمان و سزارین در ماه

به گفته وی؛ حدود ۶۰۰ زایمان و سزارین در ماه در بخش زایشگاه تامین اجتماعی انجام می‌شود که از این حیث بیمارستان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان در رتبه نخست کشور قرار دارد.

یوسفی مقدم بیان کرد: مجموع خدمات درمانی ارائه شده باعث شد که در سه ماه اول و دوم سالجاری رتبه نخست کشور را به لحاظ رضایت‌مندی مردم و بیمه شدگان از خدمات کسب کنیم که این مهم با ارتباط مستقیم تلفنی تهران با خدمات گیرندگان به دست آمده است.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۲۰۰ پزشک عمومی و متخصص در همه رشته‌ها در مراکز درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان مشغول به فعالیت هستند.
افزایش ۲ نیم برابری عمل‌های جراحی

مدیر درمان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در حوزه عمل‌های جراحی نیز آمار‌های چشمگیری رقم خورده است؛ تعداد عمل‌های جراحی، ماهانه از حدود ۳۷۰ مورد در ۲ سال گذشته اکنون به ۸۵۰ مورد در ماه رسیده که نشان‌دهنده افزایش ۲ نیم برابری عمل در ماه است.

وی گفت: این ۸۵۰ عمل جراحی در ماه در ۶ اتاق عمل و در سه شیفت صبح، ظهر و شب در مراکز درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان انجام می‌شود.

یوسفی اظهار کرد: بسیاری از بیماران پیش از افزایش ظرفیت خدمات جراحی، خدمات خود را از سایر استان‌ها و بخش‌های خصوصی دریافت می‌کردند، اما با افزایش ظرفیت پزشکان، جراحان، متخصصان و فعال شدن تمام ظرفیت اتاق عمل این خدمات را در مراکز درمانی سیستان و بلوچستان متمرکز کردیم.

وی؛ استخدام ۳۲ پزشک عمومی و متخصص در یک سال گذشته را گام بزرگی در جهت ثبات خدمات درمانی در سیستان و بلوچستان عنوان کرد.

مدیر درمان تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به جذب ۹۸ نفر در آزمون یک ماه گذشته، افزود: در مجموع طی ۲ سال گذشته ۹ آزمون استخدامی برگزار و حدود ۲۰۰ نفر به چرخه درمان و عرصه خدمات درمانی استان اضافه شدند.

ارائه خدمات درمانی به هزار و ۴۰۰ بیمار صعب‌العلاج و زوج نابارور سیستان و بلوچستانی

وی از ارائه خدمات درمانی به ۷۵۰ زوج نابارور و ۶۵۰ بیمار صعب‌العلاج در راستای جبران هزینه‌های سرسام‌آور و هنگفت درمانی در سیستان و بلوچستان خبر داد.

یوسفی مقدم با اشاره به اینکه به ندرت در دنیا می‌توان مشاهده کرد که خدمات درمانی رایگان باشد، اظهار کرد: تمام خدمات درمانی ارائه شده به بیمه‌شدگان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تامین اجتماعی سیستان و بلوچستان رایگان است.
وی افزود: با توجه به رایگان بودن خدمات درمانی در حوزه‌های خاص مانند زایمان، بیمه شدگانی که به لحاظ مالی مشکل دارند دغدغه‌ای برای زایمان همسرشان و گرفتن خدمات برای نوزادشان ندارند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در ۶ ماه نخست سالجاری به ۷۵۰ زوج نابارور به شکل‌های مختلف پرداختی داشته‌ایم و در بحث تکمیل خدمات ناباروری بیمه شدگان می‌توانند در مراکز دولتی یا خصوصی خدمات دریافت کنند.

به گفته وی؛ مابه التفاوت هزینه کرد ناباروری بیمه شدگان با توجه به تعرفه قانونی و استاندارد به آنها پرداخت می‌شود.

پوشش بیمه‌ای‌٧٠ درصد هزینه‌های درمان ناباروری

یوسفی مقدم بیان کرد: با هدف کاهش هزینه‌های زوج‌های نابارور، بیمه شدگان می‌توانند با پرداخت ٧٠ درصد تعرفه عمومی غیر دولتی به داروخانه‌ها اقلام دارویی مورد نیازشان را دریافت کنند.
وی تصریح کرد: ۶۵۰ نفر بیمار صعب العلاج سیستان و بلوچستان در ۶ ماهه نخست سالجاری در قالب بسته‌های درمانی و در راستای تحقق عدالت در سلامت خدمات دریافت کردند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: بسته‌های درمانی با توجه به بیماری هر فرد متفاوت است و اگر درصدی از این خدمات از بسته ارائه شده به دلایل مختلف اعم از مقاومت بیمار به برخی از داروها، توصیه دارو یا درمان جدید از طرف پزشک فراتر رود با تدبیر دولت این میزان هزینه کرد پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: اعتبار بسته‌های درمانی تعریف شده به صورت غیرمستقیم به بیمه سلامت تخصیص داده شده و بیماران می‌توانند با مراجعه به این مراکز از این خدمات بهره‌مند شوند.

منبع:ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.