سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانشگاه محقق اردبیلی به کتابخانه عربی مجهز شد

کتابخانه تخصصی عربی دانشگاه محقق اردبیلی با بیش از ۱۳۰ هزار نسخه کتاب چاپی به مناسبت هفته کتاب با حضور مسئولان افتتاح شد.

دکتر جبرائیل رزمجو، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در آئین گشایش کتابخانه تخصصی عربی این مرکز علمی گفت: این مجموعه، یکی از مجهزترین کتابخانه‌های شمالغرب کشور است و به پایگاه‌های اطلاعاتی دسترسی دارد.

او افزود: این کتابخانه در میان کتابخانه‌های مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، جزو کتابخانه‌های برتر دانشگاهی است و می‌تواند به به روز‌ترین پایگاه‌های اطلاعاتی وصل شود.

دکتر مسروه مختاری، رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این آئین گفت: این کتابخانه در سال ۱۳۵۷ تاسیس و در سال ۱۳۶۹ فعالیت‌های فنی خود را آغاز کرده است و در حال حاضر در این کتابخانه ۹۸ هزار و ۵۲۰ نسخه کتاب فارسی، ۱۱ هزار و ۹۵۱ نسخه کتاب غیرفارسی، ۲۳ هزار و ۴۲ نسخه کتاب مرجع، ۵ هزار و ۶۱۰ عنوان پایان‌نامه و ۲ هزار و ۱۷۹ عنوان طرح تحقیقاتی موجود است.

او از وجود ۸۵ هزار و ۳۰۰ نسخه کتاب الکترونیکی فارسی و سه میلیون و ۸۰۰ نسخه کتاب الکترونیکی غیرفارسی در این کتابخانه خبر داد و افزود: به ۲۴ پایگاه اطلاعاتی آنلاین داخلی و خارجی و بیش از ۲ هزار و ۸۷۰ پایگاه اطلاعاتی آفلاین خارجی دسترسی داریم.

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: امسال بیش از ۱۰ میلیارد ریال برای خرید کتاب در این دانشگاه تخصیص یافته و سالن مطالعه کتابخانه مرکزی تجهیز شده و بیش از یک هزار کتاب پرمخاطب موجود صحافی شده است.

او با اشاره به حضور حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه محقق اردبیلی، خاطرنشان شد: امکان راه اندازی کتابخانه به زبان‌های دیگر نیز وجود دارد.

در ادامه این آئین، از کتب اعضای هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی که طی یک سال گذشته منتشر شده است و همچنین از ایستگاه مطالعه و لوگوی کتابخانه مرکزی دانشگاه محقق اردبیلی رونمایی شد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.