سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت لوبیا کشاورزی در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از آغاز برداشت پاییزه لوبیای محلی (پاچ باقلا) در استان خبر داد.

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان اعلام کرد: صالح محمدی، رئیس این سازمان با اشاره به آغاز برداشت پاییزه پاچ باقلا (لوبیای محلی) در این استان گفت: برداشت این محصول در سطح ۷ هزار هکتار از اراضی استان از جمله اراضی شالیزاری به عنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و همچنین در اراضی پشته در حال انجام است.

او پیش‌بینی کرد: حدود ۲۲ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا در گیلان برداشت شود که این میزان برداشت ۹۶۰ میلیارد تومان ارزش اقتصادی دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستان‌های استان پاچ باقلا کشت می‌شود. 

به گفته محمدی، کشاورزان گیلانی از شهریور ماه اقدام به کشت پاییزه پاچ باقلا در اراضی شالیزاری و پشته کرده و معمولا هر ساله برداشت محصول پاییزه از نیمه مهر یا آبان در استان آغاز می‌شود.

او همچنین با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: مناطق عمده تولید این محصول شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه‌اشرفیه و ماسال است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.