سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در ۳ سال اخیر رخ داد؛

راه‌اندازی اینترنت پرسرعت در ۹۰۸ روستای استان کرمان

در سه سال اخیر ۹۰۸ روستای استان با جمعیت ۳۱۰ هزار و۷۷ نفر (۹۲ هزار و ۸۴ خانوار) تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.

حسین ساجدی گفت: در سه سال اخیر ۳۸ روستای شهرستان ارزوئیه که دارای ۲۴۹۴ خانوار (جمعیت ۸۴۶۲ نفر) هستند، تحت پوشش مطلوب اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.

 

به گفته وی، ۲۴۵۲ نفر (۷۴۶ خانوار) در چهار روستای شهرستان انار نیز در این بازه زمانی از اینترنت پرسرعت برخوردار شدند.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان گفت: در شهرستان بافت ۶۴ روستا با جمعیت ۱۷ هزار و ۶۲۷ نفر در قالب ۵۷۱۴ خانوار و در شهرستان بردسیر ۶۰ روستا دارای ۵۶۷۷ خانوار (۱۷ هزار و ۹۴۸ نفر) به اینترنت پرسرعت در سه سال اخیر مجهز شده‌اند.

 

وی بیان کرد: ۲۲ هزار و ۵۸۹ نفر در ۳۳ روستای شهرستان بم و ۳۷ هزار و ۹۲۵ نفر در ۱۱۱ روستای جیرفت و ۱۰۸ هزار و ۵۱ نفر در ۳۹ روستای شهرستان رابر به اینترنت پرسرعت مجهز شده‌اند.

 

ساجدی افزود: ۴۵ روستا با جمعیت ۱۱ هزار و ۵۳۵ نفر در شهرستان راور و ۲۳ روستا با جمعیت ۶۳۸۰ نفر در رفسنجان و ۳۸ روستا با جمعیت ۲۲ هزار و ۵۵۵ نفر در رودبار جنوب تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفته‌اند.

 

به گفته وی، ۴۶۷۶ خانوار در ۳۴ روستای ریگان و ۲۹۴۳ خانوار در ۲۷ روستای شهرستان زرند و ۷۲۷۸ خانواده در ۷۹ روستای شهرستان سیرجان در سه سال اخیر از اینترنت پرسرعت برخوردار شدند.

 

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان اعلام کرد: ۳۰۴۰ خانوار دارای ۹۴۷۳ نفر جمعیت در ۴۲ روستای شهربابک و ۳۶۵۷ خانوار با جمعیت ۱۲ هزار ۹۸۷ نفر در ۲۸ روستای شهرستان عنبرآباد و ۲۰۵۳ خانوار با جمعیت ۷۱۸۲ در ۱۹ روستای شهرستان فاریاب به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

 

 وی افزود: در سه سال اخیر ۲۸ روستای شهرستان فهرج دارای ۱۹۵۲ خانوار و در شهرستان قلعه گنج ۴۱ روستای دارای ۴۲۳۴ خانوار و در شهرستان کرمان ۷۰ روستای دارای ۴۹۷۴ خانوار تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفتند.

 

براساس اعلام ساجدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان، در شهرستان کهنوج ۶۳۶۴ نفر در ۲۱ روستای این شهرستان و در شهرستان کوهبنان ۳۶۳۶ نفر در ۱۰ روستا و ۱۵ هزار و ۶۶۴ در ۳۲ روستای منوجان و ۲۲ روستای نرماشیر با جمعیت ۱۰۲۱۳ نفر در سه سال اخیر تحت پوشش اینترنت مطلوب قرار گرفته‌اند.

 

 برپایه این گزارش، به کمک تکنولوژی اطلاعات بسیاری از استعلام‌ها و مراجعات افراد و ... از طریق شبکه‌های کامپیوتری و به‌صورت خودکار انجام می‌گیرد و نیاز به حضور نیروی کار انسانی در تمام مدت شبانه‌روز نیست. از طرف دیگر وجود فناوری‌های جدید، امکان دورکاری را برای آنها فراهم می‌آورد. برای مثال سیستم‌های جدید تلفن سازمانی نظیر نکسفون پرو امکان دسترسی به تلفن سازمانی از هر مکانی را فراهم می‌آورد.

در پایان می‌توان گفت که هر نوآوری در کسب‌وکار بخشی از اینترنت است. بدون اینترنت، هیچ چیز کارساز نخواهد بود. به همین دلیل اینترنت منبع اصلی برای انواع نوآوری‌هاست.

برچسب ها: روستا ، اینترنت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.