سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آئین تجلیل از خادمان حسینی مرز میرجاوه؛

۲ هزار و ۵۰۰ خادم الحسین پای کار پذیرایی از زائران پاکستانی در سیستان و بلوچستان

مسئول قرارگاه اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات سیستان و بلوچستان گفت: در پذیرایی از زائران پاکستانی امسال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر خادم در عملیات اربعین مشارکت کردند.

غلامعلی نوروزپور در آئین تجلیل از خادمان حسینی در مرز میرجاوه گفت: بیش از ۷۰ موکب و ایستگاه صلواتی در هفت محور در این استان برپا و خدمات لازم را به زائران ارائه کردند.

وی  بیان کرد: مراسم اربعین تجلی همایش و اقتدار اسلام است، چند سالیست که سیستان و بلوچستان توفیق خدمتگذاری به زائران اربعین پاکستانی را داراست؛ مردم شیعه و سنی تمام تلاش خود را برای پذیرایی هرچه بیشتر از زائران امام حسین(ع) بدون هیچ چشم داشتی انجام و پای کار و در میدان بودند و در حوزه‌های مختلف ایفای نقش کردند.
وی افزود: ستاد توسعه و بازسازی عتبات نیز بنابر وظیفه‌ای که بر عهده دارد به عنوان قرارگاه اسکان و تغذیه، ماموریت دارد در داخل و خارج از کشور به زائران امام حسین(ع) خدمات ویژه عرضه کنند.
مسوول قرارگاه اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این راستا در هفت محور داخلی برنامه‌ریزی صورت گرفت که مرز میرجاوه و ریمدان یکی از این موارد بود؛ علاوه‌بر آن در شهرستان‌های چابهار، نیکشهر، کنارک و زاهدان مواکبی برپا شد.
وی با بیان اینکه در پذیرایی از زائران پاکستانی امسال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر خادم به صورت قلبی در عملیات اربعین مشارکت کردند، گفت: بیش از ۷۰ موکب و ایستگاه صلواتی در هفت محور سیستان و بلوچستان برپا و خدمات لازم را ارائه کردند.
نوروزپور اظهارکرد: قرار است برنامه‌ای تحت عنوان هر خانه یک حسینیه در سیستان و بلوچستان اجرا شود تا در سال‌های آینده پذیرایی در خورشان بهتری از زائران اباعبدالله الحسین(ع) در خانه‌ها داشته باشیم.
وی ادامه داد: بیش از ۶۰ هزار زائر از طریق مرز میرجاوه و ریمدان امسال وارد سیستان و بلوچستان شده و برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی حضور یافتند.
مسوول قرارگاه اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات سیستان و بلوچستان افزود: بیش از ۱۲۰ هزار نفر در این مدت اسکان یافتند، در تمامی محورهای فوق بیش از ۲ میلیون خدمات تغذیه به زائران اباعبدالله الحسین (ع)و خادمان حسینی انجام شد.
وی با بیان اینکه ساماندهی و سازماندهی مجموعه‌های مردمی بر عهده ستاد تازه بازسازی عتبات عالیات سیستان و بلوچستان بود، تاکید کرد: از خدمات این بخش نیز در پذیرایی از زائران اربعین استفاده کردیم.

۲ هزار و ۵۰۰ خادم الحسین پای کار پذیرایی از زائران پاکستانی در سیستان و بلوچستان


محبت اهل بیت(ع) فصل مشترک تمام فرق و مذاهب اسلامی
فرماندار میرجاوه نیز بیان کرد: محبت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) فصل مشترک تمام فرق و مذاهب اسلامی است، این قاعده در میرجاوه سیستان و بلوچستان که به عنوان پایتخت وحدت اسلامی مطرح بوده ساری و جاری است.
مهدی جمشیدزهی ادامه داد: ورود زوار پاکستانی به میرجاوه یکی از افتخارات در این شهرستان به شمار می‌رود و در کنار ظرفیت‌های اقتصادی این مهم به عنوان یک مرز زیارتی شناخته شده رسمی تلقی می‌شود.
وی افزود: برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر استقبال از زائران اربعین حسینی باید امکانات تقویت یابد، تفکیک مسوولیت‌ها و نیازمندی‌ها در حوزه شهرستان و استانی ضروری است و در سه سال گذشته با حضور تیم مدیریتی شهرستان تلاش بر این بوده همه مسائل در قالب یک کارگروه مشخص با تفکیک وظایف و مسوولیت‌ها شکل گیرد.

فرماندار میرجاوه ادامه داد: بر این اساس ستاد اربعین میرجاوه به صورت هدفمند با این رویکرد شکل گرفته و امروز تمامی اعضای ستاد شهرستان اعم از ادارات، سازمان‌ها، نهادها و اعضای شورای تامین به وظایف و مسوولیت‌های خود آگاه هستند و پایه‌ریزی خوبی در آینده دارند.
وی اظهار کرد: ارتقای زیرساخت‌های مجموعه و حوزه مرز ضرورت دارد، توجهات خوبی در این زمینه انجام شده در این زمینه پایانه‌های مرزی همکاری زیادی داشته است، علاوه بر آن دستگاه‌های خدمات رسان در راستای تامین اقدامات زیرساختی پای کار بودند و امروز شرایط مطلوبی را در پذیرایی از زائران اباعبدالله الحسین (ع) در موضوع اربعین حسینی داریم.
جمشید زهی تاکید کرد: خدمت به زائران امام حسین(ع) دلی بوده، به عنوان خادم الحسین علیهم السلام شیعه و سنی، بومی و غیر بومی در حوزه شهرستان میرجاوه پای کار امام حسین(ع) به صورت دلی و اعتقادی بودند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.