سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وعده جدید پایان سرریز فاضلاب به رودخانه کارون؛ اینبار تا پایان امسال

مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان مهمترین هدف از اجرای طرح جامع فاضلاب اهواز را حذف ورودی‌های فاضلاب به رودخانه کارون عنوان کرد و گفت: اصلاح خطوط ریزشی، توسعه شبکه فاضلاب و بازچرخانی آب مصرفی و فروش پساب از دیگر اهداف این طرح است.

صابر علیدادی گفت: در اهواز طی یک شبانه‌روز ۳۲۹ هزار متر مکعب فاضلاب تولید می‌شود که ۱۸۴ هزار مترمکعب آن در شرق و ۱۴۵ هزار مکعب فاضلاب نیز در غرب اهواز است.

او با اشاره به نقاط سرریز فاضلاب در غرب و شرق اهواز و تلاش برای رفع آن تا پایان امسال افزود: طرح جامع فاضلاب اهواز دارای یک هزار و ۴۶۹ کیلومتر شبکه است که ۸۵۰ کیلومتر آن اجرا و ۶۲۰ کیلومتر نیز باقیمانده است.

مدیرعامل آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به وجود سه تصفیه‌خانه آب در غرب و پنج تصفیه خانه آب در سمت شرق اهواز گفت: در حال حاضر ۱۴۸ ایستگاه پمپاژ آب در اهواز موجود است که با اجرای طرح جامع فاضلاب، این تعداد ایستگاه به ۶۰ مورد کاهش خواهد یافت.

او بیان کرد: با تکمیل طرح جامع فاضلاب اهواز، ظرفیت دفع فاضلاب روزانه تا ۵۰۰ هزار مترمکعب افزایش خواهد یافت.

علیدادی با اشاره به احداث ۱۲ ایستگاه پمپاژ و اورهال کردن ۱۰ ایستگاه پمپاژ توسط قرارگاه خاتم الانبیا گفت: همچنین ۱۲ کیلومتر از خطوط شبکه فاضلاب به صورت میکروتونلینگ توسط این قرارگاه انجام خواهد شد.

او ادامه داد: در حال حاضر تصفیه‌خانه فاضلاب شرق و غرب اهواز به ترتیب ۹۲ و ۵۳ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرعامل آبفای خوزستان گفت: سال گذشته ۶۱ نقطه کانون آبگرفتگی در اهواز شناسایی شد که پس از مرمت و لوله‌گذاری، این تعداد اکنون به ۱۳ نقطه در مناطق باهنر، خیابان ادهم، بلوار طلاییه، منطقه زیتون کارمندی، بلوار معلم، کوی رمضان، کوی ملت، خیابان شیخ نبهان، بلوار گل‌یخی، ایستگاه فراهانی و بلوار نخلستان کاهش یافته است.

او تاب‌آوری شبکه فاضلاب اهواز را در حالت نیمه پُر ۵۰۰ هزار مترمکعب در شبانه روز عنوان کرد و افزود: این میزان در حالت پُر تا ۹۰۰ مترمکعب در شبانه روز می‌رسد.

علیدادی گفت: کوی رمضان و بلوار معلم ۲ نقطه بحرانی در آبگرفتگی ها بود که ۲ خط انتقال یک هزار میلیمتری اجرا کردیم و در صورت تکمیل، مشکل ماندآب حل می‌شود.

او ادامه داد: اطراف بهشت‌آباد جزو دیگر مناطقی است که با کوچکترین بارندگی، معابر آن زیر آب می‌رود و این موضوع اعتراض مردم را به همراه داشت. با ورود قرارگاه خاتم‌الانبیا طرح لوله‌گذاری و خط انتقال به سرعت اجرا شد و نهایتا تا ۲ هفته آینده تکمیل می‌شود.

مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: انتهای بلوار صداقت شرقی از دیگر نقاط بود که تا ساعت‌ها آبگرفتگی داشت. با اجرای خط لوله به طول ۲ کیلومتر که تاکنون یک هزار و ۵۰۰ متر آن انجام شده، مشکل این منطقه برطرف خواهد شد.

او افزود: خیابان ادهم نیز به دلیل سطح پایین منازل، از دیگر کانون‌های آبگرفتگی اهواز است که با همکاری شهرداری به دنبال اجرای خط لوله و ایستگاه پمپاژ برای رفع این مشکل هستیم. کوی عامری یکی از نقاط بحرانی در آبگرفتی است که انعقاد قراردادی به مبلغ یک هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال به دنبال رفع مشکلات این منطقه هستیم. کار کردن در این منطقه به دلیل بافت متراکم آن بسیار سخت است ولی با این وجود خطوط اصلی شبکه اجرا شده و به دنبال اجرای خطوط فرعی هستیم.

مشکل ریزش فاضلاب به رودخانه کارون اهواز سالهاست که گریبان گیر است و با پیگیری های مکرر باشگاه خبرنگاران جوان پیش از زمان های زیادی برای پایان سرریز فاضلاب به رودخانه کارون مشخص شد، اما هیچ کدام به تاکنون محقق نشدند.


بیشتر بخوانید


 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.