سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تجهیزات راداری برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار بروز شد

معاون فنی و مهندسی اداره‌کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: با هدف ارتقاء توان عملیاتی بندر چابهار، برج کنترل ترافیک دریایی به انواع تجهیزات مخابراتی و راداری بروز و استاندارد مجهز شد.

هادی مومنی  اظهار کرد: یکی از مهمترین بخش های هر بندر مرکز کنترل ترافیک دریایی است که عملیات های دریایی را هدایت و راهبری می کند و به همین منظور هر چقدر این مراکز از تجهیزات بروز و کامل تری برخوردار باشند، مانور عملیات دریایی و ایمنی تردد شناور در حوضچه و کانال بندر ارتقاء خواهد یافت.

وی با اشاره به اهمیت استراتژیک بندر چابهار و تردد کشتی های اقیانوس پیما در این بندر جهت تخلیه و بارگیری کالا افزود: در سالجاری با هدف ارتقاء توان عملیاتی بندر چابهار، برج کنترل ترافیک دریایی این بندر به انواع تجهیزات مخابراتی و راداری بروز و استاندارد، مجهز شده است.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: این تجهیزات شامل کابل کشی مخابراتی به میزان یک‌هزار و ۲۰۰ متر از پایانه مسافری تا برج کنترل، نصب و راه اندازی سیستم های گیت وی (Getway) با ۴۸ پورت جهت برقراری خطوط تلفن به صورت ۲۴ ساعته برای پایداری ارتباط مرکز جستجو و نجات دریایی، نصب و راه اندازی شش دستگاه VHF ساحلی، راه اندازی سیستم AIS جهت رهگیری مسیر تردد شناورهای سطحی مختلف، راه اندازی تجهیزات هواشناسی ساحلی و نصب و راه اندازی سیستم آکدیس (ECDIS) جهت کمک به ناوبری ایمنی شناورها در مرکز کنترل ترافیک بندر( VTS) است.

وی بیان کرد: همچنین نصب و راه اندازی رادار ساحلی با برد تقریبی ۲۰۰ مایل، راه اندازی سامانه پوشش رادیویی در مرکز جستجو و نجات دریایی و نصب دکل رادار ۶ متری بر روی برج کنترل ترافیک دریایی بندر چابهار از دیگر تجهیزات مخابراتی و راداری است که توان عملیاتی بندر چابهار به آن ارتقاء یافته است.

مومنی افزود: علاوه بر تهیه و نصب تجهیزات مرکز برج کنترل بندر، برای مرکز فرعی جستجو و نجات دریایی زرآباد نیز سیستم جامع پوشش رادیویی و یک دستگاه بی سیم دریایی نیز تهیه و نصب شده است.

وی با اشاره به اینکه برای انجام مجموع اقدامات اشاره شده حدود ۱۰۰ میلیارد ریال از بودجه جاری سازمان بنادر هزینه شده است، افزود: تلاش می شود برای سال آینده مرکز جستجو و نجات دریایی پسابندر نیز به کلیه تجهیزات رادیویی و راداری دریایی مجهز شود.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت:با این اقدامات می توانیم کل سواحل ۵۴۱ کیلومتری استان را زیر پوشش رادیویی و مخابراتی قرار داده و خدمات دریایی مناسبی را به صیادان و دریانوردان ارائه دهیم و در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه توسعه دریا محور در سواحل مَکُران گام‌های عملی برداشته شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.