پویا شهسواری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نمایندگان ۴۵ هلدینگ بزرگ در شهریور ماه به استان دعوت شدند که از این تعداد ۱۰ واحد بزرگ صنایع فرآوری محصولات کشاورزی و باغی عمده خرید خود را از انگور سیاه استن انجام دادند.
وی با بیان اینکه کردستان با تولید ۱۶۶ هزار تن انگور سیاه از قطبهای تولید این میوه در کشور است، افزود: در تولید انگور دیم با ۱۰۰ هزار تن تولید در سال از سطح ۱۴۰ هزار هکتار در جایگاه دوم کشور قرار داریم که از گونههای اصلی این محصول انگو سیاه است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه جهش خوبی در حوزه ایجاد سردخانه و صنایع تبدلی در چند سال اخیر در استان صورت گرفته است، افزود: در حال حاضر ۱۹ واحد صنایع تبدیلی به ظرفیت ۲۹۰ هزار تن در زمینه فرآوری میوه خشک، بستهبندی، آب میوه و دیگر محصولات فعال است.
شهسواری ادامه داد: در حوزه سردخانه نیز ۵۷ واحد با ظرفیت ۱۳۰ هزار تن در استان فعالیت دارد.
وی افزود: در حوزه بازرگانی و توسعه بخشی خرید توافقی است و ما در چند محور دیگر نیز زمینه صادرات و فرآوری محصولات با کیفیت و پرتولید استان را فراهم کردیم.
شهسواری با اشاره به صادرات ۲ هزار تن محصولات کشاورزی در سه ماه اخیر از استان، اظهار کرد: گفت: ۱۰۸ میلیون دلار محصولات کشاورزی از مرزهای استان به خارج از کشور صادر شده است.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی به ارزش ۱۰۸ میلیون دلار از مرزهای استان صادر شده است.
وی گفت: در حال حاضر حدود ۶ هزار تن از انگور سیاه تولیدی کردستان باقی مانده است که تعاونیهای تولید ورود کرده و خرید تضمینی را انجام داده اند و این میزان نیز خریداری میشود.
به گفته شهسواری خرید تضمینی انگور سیاه قرار بود از ۱۷ آبان شروع شود که به دلیل بارش باران از ۱۵ این ماه شروع شد و تا ۲ آبان ادامه دارد.
چرا آمار از خرید این هلدینگ ها ارائه نمی شود؟>
با کمال احترام این هلدینگ ها فقط روی کاغذ وجود دارند .
دروغ که کنتور نداره