سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه‌اندازی مجدد ۲۴ واحد تولیدی راکد در سیستان و بلوچستان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: این سازمان با راه‌اندازی مجدد ۲۱ واحد تولیدی رتبه دوم در راه‌اندازی مجدد واحد‌های تولیدی راکد را در بین ۳۱ استان کشور کسب کرد.

علیرضا راشکی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان  گفت: راه اندازی مجدد ۲۵ واحد تولیدی راکد در داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان و ۶ واحد تولیدی راکد در خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی در سال ۱۴۰۳ برنامه هدف گذاری و پیش بینی شده این شرکت بود که در نیمه نخست امسال شاهد تحقق ۷۰درصدی برنامه‌ها و بازگشت دوباره ۲۱ واحد تولیدی راکد و غیر فعال به چرخه تولید و اشتغال در استان شده است.

وی خاطر نشان کرد: راه اندازی مجدد ۱۵ واحد تولیدی راکد در محدوده شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان باعث اشتغال ۱۸۳ نفر با سرمایه گذاری ۷۴۹میلیارد ریال شده است.

رییس هیات مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: با راه انداری مجدد ۶ واحد تولیدی غیرفعال در خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به اشتغال ۱۳۴ نفر با سرمایه گذاری یک‌هزار و ۱۷۳ میلیارد ریال منجر شد.

راه اندازی دوباره واحد‌های تولیدی راکد و غیر فعال باعث جذب سریع‌تر نیروی کار، کاهش هزینه‌های سرمایه گذاری و شتاب بخشیدن به چرخه تولید و اشتغال می‌شود

وی راه اندازی مجدد این واحد‌های تولیدی راکد با روش‌های مختلفی از جمله مصوبات کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، کمک‌های مدیران دستگاه‌های اجرایی، تسهیلات شبکه بانکی، تغییر مالکیت، جذب سرمایه گذار جدید، اقدامات مشارکتی، مصوبات کارگروه کمیته پایش طرح‌های راکد، عارضه یابی و خدمات مشاوره صنعتی توسط کلینیک کسب و کار استان بوده است.

راشکی افزود: به موازات اقدامات انجام شده برای راه‌اندازی مجدد واحد‌های تولیدی راکد در سال ۱۴۰۳، افزایش ظرفیت واحد‌های تولیدی نیمه فعال نیز در صدر برنامه‌های حوزه صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان قرار دارد و در این راستا در ۶ ماهه نخست سالجاری، ۳۱ واحد زیر ظرفیت تولید، موفق به افزایش ظرفیت تولید و اشتغال خود شدند.

وی بیان کرد: راه اندازی دوباره واحد‌های تولیدی راکد و غیر فعال باعث جذب سریع‌تر نیروی کار، کاهش هزینه‌های سرمایه گذاری و شتاب بخشیدن به چرخه تولید و اشتغال می‌شود.

رییس هیات مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: راه اندازی مجدد ۱۲ واحد‌های تولیدی راکد در مدت مشابه سال ۱۴۰۲ و مقایسه با سالجاری حاکی از افزایش تولید و اشتغال و تحقق برنامه‌های شرکت شهرک‌های صنعتی استان دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.