سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پخت نان بربری با آرد کامل در قم برای نخستین بار در کشور

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم گفت: نان بربری با آرد کامل برای نخستین بار در کشور در قم پخت شد.

 سعید محمدی،مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم با اشاره به شروع طرح پخت نان کامل در استان از سال ۱۴۰۰ و تسری آن در سطح کشور گفت: در ابتدا این طرح ویژه نان تافتون در سطح استان اجرا شد که در حال حاضر بیشتر نانوایی‌های تافتون در سطح استان قم نان کامل پخت می‌کنند.

وی با بیان اینکه پیش از این گفته می‌شد نان بربری و نان سنگک را نمی‌توان با آرد کامل پخت کرد گفت: ثابت کردیم امکان پخت نان کامل بربری و سنگک وجود دارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم گفت: نان بربری با آرد کامل برای نخستین بار در کشور در قم پخت شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان قم از اعلام آمادگی کامل اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان برای تامین آرد کامل نانوایی‌ها خبر داد و افزود: نانوا‌ها می‌توانند با مراجعه به اداره کل غله، ضمن ثبت درخواست، آرد کامل نانوایی خود را تامین کند.

گفتنی است،آرد گندم کامل با نام های گندم کامل یا سبوس دار نیز شناخته می شود.آرد گندم کامل (WWF) پودری است که از آسیاب گندم غیر از دوروم بدست می آید.

گندم کامل تمام اجزای دانه ی گندم، آندوسپرم یا همان مغز، جوانه پنهان و سبوس را شامل می شود.

آرد گندم کامل به آردی گفته می شود که تمام اجزای دانه ی گندم، اندوسپرم یا همان مغز، جوانه پنهان و سبوس را شامل می شود.

در واقع در طرز تهیه آرد گندم کامل هیچ یک از اجزای آن طی فرایند تبدیل گندم به آرد از آن جدا نمی شود.

در نتیجه آردی که از این دانه کامل به دست می آید تمام مواد مغذی، و سبوس و فیبر را در خود حفظ می کند.

سبوس موجود در آرد گندم از تکامل گلوتن جلوگیری می کند.

برچسب ها: نان بربری ، آرد کامل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۲۹ ۱۵ آبان ۱۴۰۳
آرد سفید = بیماری