سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارسال ۸۶۶ اثر به چهارمین همایش کتاب سال بانوان در قم

مدیر جامعه الزهرا (س) با اشاره به درپیش بودن آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان، گفت: ۸۶۶ اثر در قالب‌های مختلف به دبیرخانه این همایش ارسال شده‌است.

سید زهره برقعی گفت: از این بین ۸۳۵ اثر در دبیرخانه همایش ثبت و ۳۱ اثر به‌خاطر عدم دارابودن شرایط، کنار گذاشته شد.

مدیر جامعه الزهرا (س) با اشاره به تفکیک آثار ارسالی اضافه کرد: ۳۸۱ کتاب فیزیکی، ۱۰ کتاب مجازی، ۳۸۶ مقاله و ۵۸ رساله علمی به چهارمین همایش کتاب سال حوزه ارسال شده‌است.

برقعی با بیان اینکه از مجموع آثار ۸۴۹ اثر تألیف شده و ۱۷ مورد نیز جز آثار ترجمه شده بوده‌است، گفت: پس از داوری و ارزیابی، ۲۸ اثر برگزیده، هفت اثر در بین رتبه‌های برتر، ۱۶ اثر شایسته تقدیر و ۵ اثر شایسته تحسین انتخاب شد.

آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان ششم آذرماه امسال برگزار خواهد شد.

مدیر جامعه الزهرا (س) بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده پنجمین همایش کتاب سال بانوان در سطح بین‌المللی ترتیب خواهد یافت.

مدیر جامعه الزهرا (س) گفت: نهادینه‌سازی الگوی سوم زن مسلمان در نقش‌های مختلف همسری و مادری با مسئولیت‌های اجتماعی یکی از رویکرد‌های تربیتی جامعه الزهراست.

معاون پژوهش جامعه الزهرا (س) نیز دراین رابطه گفت: آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کتاب سال بانوان ششم آذرماه امسال برگزار خواهد شد.

صدیقه شاکری با اشاره به ورود جامعه الزهرا به چهلمین سالگرد تأسیس، گفت: در همایش امسال کتاب سال بانوان تعداد آثار رسیده از طلاب خواهر بیشتر از دانشجویان خواهر بوده‌است.

به گفته مدیر جامعه الزهرا (س)، ثبت‌نام پنجمین همایش کتاب سال بانوان از فروردین‌ماه سال آینده در سطح ملی و بین‌المللی آغاز خواهد شد.

شاکری در پایان بیان کرد: افزون بر ۹۵ درصد از اقدامات و همچنین عوامل برگزاری کتاب سال بانوان، توسط طلاب و دانشجویان خواهر انجام گرفته‌است.

دبیر علمی این همایش نیز با تأکید بر افزایش چشمگیر سطح کمی و کیفی آثار ارسالی، افزود: ارزیابی آثار در چهار مرحله دقیق صورت گرفته است. در مرحله نخست، آثار کدگذاری و در مرحله دوم بازرسی اولیه انجام شد؛ در مرحله سوم ارزیابی اجمالی و در نهایت در مرحله چهارم ارزیابی تفصیلی انجام گرفت. آثار توسط کارگروه‌های علمی هم به‌صورت فردی و هم تیمی بررسی شدند.

بتول زاهدی همچنین از تشکیل مجمع بانوان مؤلف خبر داد و گفت که این مجمع با استفاده از بانک اطلاعاتی همایش‌های پیشین ایجاد شده است تا از ظرفیت و استعداد بانوان نویسنده استفاده بهینه شود.

او به برگزاری پیش‌نشست‌های تخصصی درطول همایش اشاره کرد و گفت: در این همایش نشست‌هایی با موضوع "کتاب، تولید دانش و آثار ماندگار بانوان طلبه" و "فرصت‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی در تألیفات" برگزار شد. همچنین کارگاهی آموزشی نیز برای آموزش تبدیل پایان‌نامه به کتاب ارائه گردید.

دبیر علمی همایش با اشاره به نوآوری‌های پنجمین دوره همایش کتاب سال بانوان، یادآورشدکه در این دوره، آثار صوتی نیز پذیرفته می‌شود و محور ویژه همایش نیز به موضوع "زن، خانواده و مقاومت" اختصاص یافته‌است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.