اسحاق رستمی با بیان اینکه پارسال ۲۳ هزار و ۶۰۰ تن انواع آبزیان در استان تولید شد گفت: امسال ۴۹ موافقت اصولی به ظرفیت ۱۴۰۰ تن، ۱۸ پروانه تاسیس به ظرفیت ۵۲۰ تن و یک پروانه بهرهبرداری به ظرفیت ۲۰ تن در حوزه شیلات و آبزیان استان کهگیلویه و بویراحمد صادر شد.
وی اظهارکرد: در حال حاضر در استان سه مزرعه خاویاری فعال وجود دارد که بزرگترین آنها مزرعه خاویاری مروارید چهارمحال واقع در روستای ده شیخ است و گونههای اوزون برون، فیل ماهی، استرلیاد و سیبری را پرورش میدهد. همچنین این مجموعه مجوز تکثیر ۵۰۰ هزار قطعه را دارد.
مدیر شیلات استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: کل مراکز پرورش ماهی خاویاری استان سالانه ظرفیت تولید تقریبا یک هزار و ۸۰ تن گوشت ماهی خاویاری را دارند.
رستمی گفت: پارسال در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۰۰ تن گوشت ماهی خاویاری تولید شد که بر این اساس در کشور رتبه چهارم قرار گرفت.
وی با بیان اینکه تولید ماهیان خاویاری در استان کهگیلویه و بویراحمد برای اولین بار در سال ۱۳۸۹ در روستای ده شیخ به صورت آزمایشی شروع شد، ادامه داد: به دلیل اینکه خاویار از ماهیهای ۹ سال به بالا تولید میشود، در استان کهگیلویه و بویراحمد برای مراکز فروش هنوز تولید خاویار نداشتهایم.
اسحاق رستمی بیان کرد: پارسال و امسال به سه طرح احداثی، چهار طرح تجهیزات تکمیلی و سه طرح راکد برای بازگشت به تولید تسهیلات داده شد.