سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میناب شهر دکه ها؟

وقتی شهرمیناب به نمایشگاه دکه‌ها تبدیل می‌شود.

افزایش قارچ گونه دکه ها در میناب ،چهره این شهر را به نمایشگاهی از دکه ها بدل کرده است که علاوه بر تأثیر منفی بر منظر شهری، سوالاتی را درباره معیارهای واگذاری و نیازسنجی این دکه‌ها برانگیخته است.

در میناب این روزها با رشد چشمگیر دکه‌ها در نقاط مختلف روبرو هستیم بطوریکه در هر نقطه از شهر، شاهد نصب دکه‌های جدیدی است.

این روند که به نظر می‌رسد به منظور کسب درآمد از فضاهای عمومی شهری به اجرا درآمده، چهره و منظر شهری میناب را تحت تأثیر قرار داده است.

براساس آگهی مزایده‌ای که در وب‌سایت رسمی شهرداری میناب منتشر شده تعداد ٧٣ دکه جدید در فضاهای عمومی و مجاور مراکز آموزشی و  بوستان ها مستقر خواهند شد، تعداد و مکان این دکه‌ها به شرح زیر اعلام شده است:

٣ دکه در غرب بلوار امام بعد از ساختمان دیتا، ۵ دکه در پارک ملت، ۴ دکه مقابل مدرسه باقر العلوم، ١ دکه جنب مدرسه فاطمیه، ٣ دکه جنب پارک ولایت، ١٠ دکه در پارک کوثر بلوار دانشگاه، ٧ دکه جنب پارک المهدی، ١ دکه جنب مهمانسرای امور آب، ٣ دکه پارک ولیعصر، ٨ دکه پارک خطی بلوار رسالت، ٢ دکه جنب پارک مکران احمد آباد، ٣ دکه جنب پارک نارنج، ۵ دکه بلوار خلیج فارس، ۵ دکه بلوار آل محمد، ١٠ دکه ابتدای بلوار دانشگاه، ٣ دکه جنب کوهستان پارک (بام) در این مزایده فهرست  شده اند.

موضوع سوال برانگیز در این واگذاری ها این است که در برخی مکان ها بیشتر از تعداد اعلام شده در آگهی مزایده، جانمایی برای دکه ها انجام شده است به عنوان مثال در لیست مزایده، ۵ دکه  کنار بوستان ملت و ۱ دکه کنار مهمانسرای امور آب به مزایده گذاشته شده است اما بررسی های میدانی نشان می دهد که جانمایی برای ۷ دکه جنب پارک ملت و ۲ دکه جنب مهمانسرای امور آب  پیش از این صورت گرفته است.

یکی از موضوعات قابل توجه در این روند، جانمایی برخی از دکه‌ها در پیاده‌روها است؛ امری که با قوانین شهرداری‌ها که سد معبر را ممنوع می‌دانند، در تضاد است.

با توجه به افزایش قارچ گونه دکه‌ها در سطح میناب و تأثیر قابل توجه آن‌ها بر چهره شهری، مسئولان شهرداری و شورای شهر شفاف‌سازی کنند که چه معیاری برای جانمایی و واگذاری این دکه‌ها در نظر گرفته شده است؟چه تعداد از این دکه‌ها به دکه‌های فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و عرضه محصولات بومی و محلی اختصاص دارد؟ آیا واگذاری ۷۳ دکه در سطح شهر میناب واقعاً بر اساس نیاز واقعی و برنامه‌ریزی دقیق صورت گرفته است؟ یا تنها به عنوان منبع درآمد به این فضا ها نگاه شده است؟

منبع : صدای میناب

برچسب ها: میناب ، مزایده ، دکه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۲۲ ۱۴ آبان ۱۴۰۳
فضای شهری میناب و خیابانا خیلی بده