سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صدور سند مالکیت برای ۱۱۲ هزار واحد مسکونی روستایی در استان اردبیل

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل از صدور حدود ۱۱۲ هزار جلد سند برای واحد‌های مسکونی روستایی خبر داد.

حامد کیخسروی با دعوت از روستاییان برای اخذ سند مالکیت واحد‌های مسکونی خود گفت: طرح صدور سند مالکیت برای واحد‌های مسکونی روستایی و شهر‌های کوچک زیر ۲۵ هزار نفر با همکاری اداره کل بنیاد مسکن و اداره کل ثبت اسناد و املاک استان آغاز شده و مراحل نقشه برداری و صدور سند رایگان با نظارت این دو نهاد انجام می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل افزود: در اجرای این طرح تا کنون ۱۰۱ هزار جلد سند برای واحد‌های مسکونی در روستا‌های استان اردبیل و نیز حدود ۱۱ هزار جلد سند نیز در شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت این استان صادر شده است.
او صدور اسناد مالکیت واحد‌های مسکونی روستایی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را اقدامی موثر در تثبیت مالکیت روستاییان ارزیابی کرد و گفت: امیدواریم با ادامه این روند و عملکرد مضاعف اداره ثبت و بنیاد مسکن، شاهد ارتقای توسعه پایدار روستایی و همچنین کمک به رونق اقتصادی روستاییان شویم.
کیخسروی صدور سند مالکیت واحد‌های مسکونی روستایی را علاوه بر ساماندهی نظام کالبدی فضایی و مالکیت اراضی در بافت داخلی روستا‌های استان اردبیل، موجب تثبیت جمعیت روستایی و جلوگیری از مهاجرت آنها دانست و بیان کرد: روستاییان به عنوان نیروی مولد در اقتصاد جامعه باید در محل کار و تولید خود ساکن شوند.
او در ادامه همچنین از تهیه و طراحی پنج طرح منظومه توسعه روستایی در استان اردبیل برای توانمندسازی اقتصاد روستا با هدف اشتغالزایی خبر داد و گفت: اقدامات لازم در قالب این طرح در بخش شاهرود شهرستان خلخال و نیز بخش هیر شهرستان اردبیل آغاز شده است.
کیخسروی توسعه یکپارچه، هماهنگ و فراگیر روستا‌ها را هدف اصلی طرح منظومه‌های روستایی ذکر کرد و افزود: در این راستا، منظومه روستایی در بخش شاهرود خلخال، بخش مرکزی شهرستان کوثر، بخش اسلام‌آباد شهرستان پارس‌آباد، بخش قصابه شهرستان مشگین‌شهر و بخش هیر شهرستان اردبیل تهیه شده است.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل با بیان این که در یک بخش از هر شهرستان ۱۲ گانه استان حداقل یک طرح منظومه‌های روستایی به اجرا در می‌آید، اظهار کرد: در طرح منظومه‌های روستایی، پایدار کردن اشتغال روستاییان به صورت درگیر کردن در تولید زنجیره تامین نهاده‌ها از مرحله تولید تا بازار فروش در نظر گرفته شده و به طور مثال در بخش شاهرود خلخال، تولید عسل، دامداری و باغداری به عنوان فعالیت محوری اشتغالزا در نظر گرفته شده است.
او سازمان دهی سلسله مراتبی خدمات و پی‌ریزی نظام استقرار مناسب سکونتگاه‌های روستایی همراه با پراکنش بهینه جمعیت را از مهمترین دلایل سطح بندی فضایی روستا‌ها و شکل‌گیری طرح منظومه‌های روستایی ذکر و افزود: در این طرح، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کار مدیریتی و هماهنگی با دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط را انجام می‌دهد.
کیخسروی همچنین گفت: در مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، تهیه طرح‏های توسعه پایدار منظومه‌های روستایی در دستور کار بنیاد مسکن قرار گرفته است که این طرح هر ساله باید به اجرا در آید.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل بیان کرد: در این طرح بر اساس شرایط اقلیمی، موقعیت جغرافیایی و قابلیت‌های شغلی، اجتماعی و اقتصادی روستا‌ها به تفکیک منظومه‌هایی طراحی شده است.
او تلاش در توانمندسازی اقتصادی روستاییان، محرومیت زدایی، افزایش حس تعلق به روستا، ارتقای کیفیت زندگی روستاییان، افزایش توان اقتصادی بانوان روستایی، افزایش تعاملات اجتماعی در قالب تقویت و ایجاد نهاد‌های مردمی، جذب فرصت‌های سرمایه گذاری و خیرین در امر اشتغال روستاییان را از اهداف جنبی این طرح ذکر کرد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.