سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارشناس مسائل آمریکا:

برنده رقابت هریس و ترامپ با اتکا به نظرسنجی‌ها قابل تشخیص نیست

صارمی راد گفت: اختلاف آرای ترامپ و هریس نزدیک است، برای همین به راحتی نمی‌توان عنوان کرد که چه کسی برنده انتخابات می‌شود.

صارمی راد کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با شبکه خبر در ارتباط با آخرین شرایط انتخابات در آمریکا اظهار کرد: در نظر سنجی‌ها که اختلاف آرا نزدیک است و تفاوت نامزد‌ها حدود ۲ درصد است برای همین به راحتی نمی‌توان عنوان کرد که چه کسی برنده این رقابت است.

وی ادامه داد: در ایالت متحده آمریکا دو نظر سنجی داریم. اولین نظرسنجی در سطح ملی است که همان  آرای مردمی بوده و در این نظرسنجی تقریبا هریس حدود ۲ درصد جلو است. دیگری نظرسنجی در سطح  آرای الکترال است که از ۵۰ ایالت آمریکا حدود ۶ ایالت معروف به ایالت‌های نوسانی و یا بنفش هستند که معلوم نیست که به کدام نامزد رای می‌دهند. این ایالت‌ها تاثیر فراوانی دارند. در این ایالت‌های نوسانی حدود ۴ ایالت آرای ترامپ نهایت یک تا دو رصد جلو است و در دو ایالت دیگر یعنی ویسکانسین و میشیگان هم هریس یک تا دو درصد جلو است واین البته چندان قابل اتکا نیست.  

وی افزود: موضوع اکنون آرای افرادی است که تصمیم گیری برای فرد موردنظر خود نکرده اند  و برای همین هم سه شنبه و روز رای گیری رسمی بسیار تاثیر گذرا است. البته تا به امروز  حدود ۷۰ میلیون نقر در انتخابات  شرکت کردند.  

صارمی راد تاکید کرد:  باتوجه به ۱۵ نظرسنجی که موسسات معتبر داشتند در ۷ نظر سنجی ترامپ جلو است و در ۵ نظرسنجی هریس جلو است و و در ۳ ایالت هم آرای هر دو مساوی است.  تمام انرژی این دو نفر هم روی همین ایالت‌های نوسانی است و بار‌ها شده که هر دو همزمان به یک ایالت رفته اند.

وی گفت: هریس و ترامپ با توجه به وضعیت ایالتی که برای کار‌های انتخابتی خود می‌روند با ادبیاتی مخصوص همان ایالت حرف می‌زنند. مثلا در ایالت‌های مسلمان نشین می‌گویند در مقابل کشتار زنان و کودکان در غزه ساکت نمی‌مانم و در ایالت دیگر عنوان می‌کند که در هر شرایطی از منافع صهیونیست‌ها دفاع می‌کند. این  رفتاری کاسب کارانه و ریاکارانه است  حر‌ف‌های آنها بیشتر تناقض است و دیدگاه دقیقی ندارند.

صارمی در انتها درباره تفاوت سیاست‌های هریس و ترامپ درباره فلسطین گفت: سیاست‌های بایدن به نوعی شبیه سیاست‌های اوباما در منطقه است، اما سیاست‌های هریس کپی برداری از سیاست‌های اوباما است که به دنبال رفتن به سیاست‌های دو دولتی در فلسطین اشغالی هستند. برای آن که از نظر خودشان مشکل را باید اینگونه حل کنند و برویم سراغ تهدید اصلی، اما نگاه ترامپ نگاه توافق آبراهام و عادی سازی روابط با کشور‌های منطقه است که فلسطینی‌ها اصلا دیده نمی‌شوند و حماس نیز باید در این توافق نیز حذف شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.