سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کمیته‌های مقاومت فلسطین:

تمام جنایت‌ها و کشتار‌ها نتیجه اعلامیه شوم «بالفور» است

کمیته‌های مقاومت فلسطین در یکصد و هفتمین سالروز صدور اعلامیه شوم «بالفور» اعلام کردند که عملیات طوفان الاقصی در پاسخ به همه توطئه‌ها انجام شد.

کمیته‌های مقاومت فلسطین در یکصد و هفتمین سالروز صدور اعلامیه شوم «بالفور» با اشاره به اینکه عملیات طوفان الاقصی در پاسخ به همه توطئه‌ها انجام شد، تاکید کرد: تمام کشتارها، جنایت‌ها، نسل کشی‌ها و عملیات پاکسازی نژادی نتیجه طبیعی اعلامیه شوم بالفور و ائتلاف کشور‌های جنایتکار غربی علیه ملت فلسطین و امت اسلامی است.

به نقل از شبکه المیادین، کمیته‌های مقاومت فلسطین امروز شنبه در بیانیه‌ای با بیان این مطلب افزود: عملیات طوفان الاقصی، مقاومت ملت فلسطین و پایبندی به خاک خود و همچنین استواری و ثابت قدمی افسانه‌ای فلسطینیان پاسخی به تمام توطئه‌ها است.

کمیته‌های مقاومت فلسطین تصریح کرد: کشور‌های جنایتکار غربی و در صدر آنها انگلیس، آلمان و آمریکا هستند که علیه ما جنگ به راه انداخته و خانه‌های ما را ویران می‌کنند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: تمام کینه توزی ها، ویرانی‌ها و کشتار‌های صهیونیست‌ها و آمریکایی ها، آفتاب آزادی ما را نخواهد پوشاند و ملت و مقاومت فلسطین و در پی آن تمام محور مقاومت پیروز خواهد شد. زمان آن رسیده است که ملت‌های اسلامی و آزادی خواهان آن‌ها در حمایت از فلسطین و لبنان به پا خاسته و انقلاب کنند.

اعلامیه شوم بالفور که به موجب آن انگلیس ۱۰۷ سال پیش سرزمین فلسطین را به صهیونیست‌ها بخشید، پیامدی جز ظلم و ستم، اشغالگری و تجاوزگری در طول این سال‌ها علیه ملت فلسطین نداشته است.

«آرتر جیمس بلفور» وزیر خارجه وقت انگلیس در ۱۱ آبان ۱۲۹۶ نامه‌ای برای «لیونل والتر ورتشیلد» یکی از سران جنبش صهیونیسم ارسال کرد که بعد‌ها به اعلامیه بالفور شناخته شد و طی آن حمایت کشورش را از شکل گیری رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین اعلام کرد.

بالفور در نامه خود تاکید کرد که دولت انگلیس تمام تلاش خود را برای تحقق یافتن این امر بکار خواهد برد.

این اعلامیه در حالی صادر شد که شمار یهودیان مقیم فلسطین از ۵ درصد جمعیت این کشور فراتر نمی‌رفت. هواداران آرمان فلسطین در ارتباط با اعلامیه بالفور عبارت "وعده کسی که مالکیتی ندارد، به کسی که حقی ندارد " را بکار می‌برند؛ یعنی انگلیسی که بر فلسطین مالکیتی نداشت، این سرزمین را به صهیونیست‌هایی داد که هیچ حقی در این سرزمین ندارند. بدین ترتیب حق حاکمیت فلسطینیان که هزاران سال در سرزمین فلسطین ریشه داشته اند، از بین رفت.

این اعلامیه پس از سه سال مذاکره میان دولت انگلیس از یک سو و یهودیان این کشور به همراه جنبش جهانی صهیونیسم از سوی دیگر صادر شد.

صهیونیست‌ها طی مذاکرات یاد شده توانستند انگلیس را متقاعد کنند که می‌توانند به اهدافشان تحقق بخشیده و از منافع آنان در منطقه خاورمیانه محافظت به عمل آورند. آمریکا و کشور‌های اروپا و در صدر آنها فرانسه و ایتالیا به محض صدور اعلامیه مزبور از آن اعلام حمایت کردند.

نهاد‌های رسمی و غیررسمی فلسطین طی چند دهه گذشته از دولت انگلیس خواسته اند تا بخاطر فاجعه‌ای که در اثر اعلامیه بالفور شکل گرفت، از فلسطینیان عذرخواهی کند، اما لندن هیچ گاه زیر بار این امر نرفت. فلسطینی‌ها باوجود تمامی فجایع و کشتار‌ها و بی خانمانی‌ها ثابت کردند که به سرزمین و حق خود پایبند هستند و حاضر نیستند اعلامیه بالفور و نتایج فاجعه آمیز آن را به رسمیت بشناسند.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت هزاران شهروند فلسطینی شهید یا زخمی شده و ۷۰ درصد از منازل و زیر ساخت‌های نوار غزه به شدت آسیب دیده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از بیش از یک سال جنگ و ارتکاب همه انواع جنایات، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

منبع: ایرنا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
حسنی
۱۳:۲۰ ۱۲ آبان ۱۴۰۳
تمامی پیمانها و قراردادها هرگز تمام کننده اختلافات نبوده چون طرفی که امضا کننده اول نماینده واقعیه مردم نبوده دوم سعی داشتند منافع اشغالگران را تامین کنند همیشه حل مشکل مقطعی بودند نه مشکل اساسی هرچه قدرت اشغالگران بیشتر شده زیاده خواهی آنان هم زیاد شده