اکبر محمدی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه این سرشماری به مدت ۴۵ روز ادامه دارد، اظهار کرد: ۱۰۸ مامور سرشماری در این مدت فرآیند سرشماری را بر عهده دارند که ۱۰۱ مامور بصورت میدانی و هفت مامور نیز بصورت تلفنی اطلاعات لازم را جمع آوری خواهند.
وی گفت: ۱۲۱ هزار و ۴۰۰ بهرهبردار در بخش کشاورزی استان مشمول طرح سرشماری هستند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان با اشاره به اینکه ماموران درای لباس فرم و کارت شناسایی ویژه هستند، افزود: در این شهر و آبادیها فهرست بهرهبرداران کشاورزی از قبل شناسایی و در نرمافزار بارگذاری شده است و بر اساس آدرس موجود به بهرهبردار مراجعه و پرسشنامه بهرهبرداری تکمیل میشود.
وی افزود: شهرهای سنندج، سقز، قروه، بانه، بیجار، مریوان، کامیاران، دیواندره، دهگلان و کانیدینار به عنوان شهرهای منتخب سرشماری بخش کشاورزی است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کردستان ادامه داد: هشت نقطه منتخب شامل خواجهمیر، کوپیچ سفلی، قایی برد، بنهرزان، شهرک صنعتی شماره ۱ سنندج، آساوله، دوشان و تازهآباد نیز تحت پوشش این طرح قرار میگیرد.
به گفته محمدی، ۳۴۹ نفر کادر اجرایی در استان درگیر این سرشماری هستند و در ۹ بخش سرشماری بخش کشاورزی را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه امنیت غذایی یکی از پایههای اصلی و ارکان امنیت است، ادامه داد: سرشماری بخش کشاورزی، پایهگذار نظام نوین و کشاورزی هوشمند است .
۲۰ درصد اشتغال استان به بخش کشاورزی اختصاص دارد این در حالی است که متوسط کشوری آن ۱۴ درصد است.