سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری نشست تخصصی هوش مصنوعی و روابط عمومی در دانشگاه صنعتی سهند

نشست علمی تخصصی آینده‌نگری در علوم ارتباطات با عنوان نوآوری، تحول و چالش‌های اخلاقی در عصر هوش مصنوعی با حضور اساتید، مدیران و فعالان حوزه روابط عمومی و با مشارکت انجمن روابط عمومی آذربایجان شرقی در دانشگاه صنعتی سهند برگزار شد.

رئیس دانشگاه صنعتی سهند در نشست تخصصی هوش مصنوعی و روابط عمومی با تاکید بر تاثیرگذاری هوش مصنوعی بر جامعه و به‌ ویژه حوزه ارتباطات اظهار داشت: هوش مصنوعی نه تنها در عرصه علمی بلکه در تمام ابعاد زندگی مدرن نفوذ کرده و تحول‌آفرین بوده است.

 فاتحی فر افزود: پیشرفت‌های اخیر در این حوزه به روابط عمومی‌ها و سیستم‌های ارتباطی سازمان‌ها امکان داده است تا با بهره‌گیری از تحلیل داده‌های بزرگ شناخت دقیق‌تری از نیاز‌ها و اولویت‌های مخاطبان خود به‌دست آورند و ارتباطی هدفمندتر و موثرتر برقرار کنند.

وی همچنین به اهمیت استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته برای تحلیل داده‌ها اشاره و اظهار کرد: این ابزار‌ها به ما کمک می‌کنند تا تصویری شفاف و پویا از دانشگاه به مخاطبان ارائه دهیم و رضایت و اعتماد آنها را جلب کنیم. 

فرماندار شهرستان اسکو نیز در این نشست با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در جامعه کنونی گفت: در شرایط حساس کنونی افرادی موفق هستند که بتوانند از هوش مصنوعی به‌صورت صحیح و جامع بهره‌برداری کنند. 

 فیروزی افزود: روابط عمومی‌ها نیز باید با بهره‌گیری از این فناوری عملکرد سازمان‌ها را به بهترین نحو ممکن تبیین و به جامعه منعکس کنند.

رئیس انجمن روابط عمومی آذربایجان شرقی هم بر ضرورت شفافیت و نقش مکمل هوش مصنوعی در حوزه ارتباطات تاکید کرد و گفت: شفافیت همیشه کلید موفقیت است و اگر از هوش مصنوعی برای تولید محتوا استفاده می‌کنید برچسب‌گذاری کنید تا اعتماد مخاطب را جلب کنید.

 مولایی اظهار کرد: استفاده از هوش مصنوعی با خطرات امنیتی و مسائل مربوط به اطلاعات نادرست همراه است که نیاز به تدوین چارچوب‌های نظارتی و سیاست‌های دقیق دارد.

مدرس هوش مصنوعی با اشاره به اهمیت تفکر انسانی در فرآیند‌های تصمیم‌گیری و تولید محتوا گفت: در حالی‌ که هوش مصنوعی می‌تواند کار روابط عمومی را بهینه کند نباید ارزش ارتباطات انسانی را کمرنگ کند تا چالش‌های اخلاقی کاهش یابد. تفکر سطح بالا و تفکر راهبردی  تنها توسط انسانی باتجربه قابل انجام است هوش مصنوعی مولد می‌تواند فرآیند خلاقیت و تحقیق را تسریع کند اما همیشه قضاوت و ویرایش انسانی برای تولید محتوای نهایی ضروری است.

گفتنی است در این نشست تخصصی به‌صورت عملی استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی مولد به حاضرین آموزش داده شد از بخش انگلیسی وبگاه انجمن روابط عمومی آذربایجان شرقی باهدف گسترش بستر بین‌المللی و تعامل با جامعه جهانی رونمایی و از روابط عمومی‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی تجلیل به عمل آمد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.