حجت اله صالحی روز جمعه اظهار کرد: این میزان اعتبار بر اساس سرانه جمعیتی میان شهرداریهای شهرستانهای استان تقسیم شده است.
وی با اشاره به توزیع ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار ارزش افزوده بین دهیاریهای استان افزود: در حال حاضر بالغ بر یک هزار و ۳۵۹ روستای دارای دهیاری در استان وجود دارد که بر اساس سرانه جمعیتی این اعتبار بین آنها توزیع شده است.
مدیرکل امور مالیاتی لرستان با بیان اینکه اعتبارات ارزش افزوده صرف اجرای پروژههای عمرانی شهری و روستایی میشود، تاکید کرد: طی ۶ ماهه نخست امسال ۶۰ میلیارد ریال اعتبار ارزش افزوده به فرمانداریها برای روستاهای فاقد دهیاری و ۶۰ میلیارد ریال نیز به اداره کل امور عشایر استان پرداخت شده است.
صالحی با بیان اینکه اطلاع رسانی در خصوص طرحهای عمرانی اجرا شده از محل عوارض ارزش افزوده ضروری است، افزود: پرداخت مالیات یکی از تکالیف حقوق شهروندی است که باید نسبت به آن فرهنگ سازی و آگاه سازی لازم برای شهروندان صورت گیرد.
به گفته وی در نیمه نخست امسال یک هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در استان جمع آوری شده که نسبت به سال گذشته افزایش ۳۹ درصدی داشته است.
مدیرکل امور مالیاتی لرستان با بیان اینکه سال گذشته یک هزار و ۳۰ میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در استان پرداخت شد، اضافه کرد: ۶۵۰ میلیارد ریال آن بین شهرداری ها، ۳۰۰ میلیارد ریال بین دهیاریها توزیع و ۴۰ میلیارد ریال بین فرمانداریها (روستاهای فاقد دهیاری) و ۴۰ میلیارد ریال هم به اداره کل امور عشایر اختصاص یافت.
به گفته صالحی نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال گذشته ۹ درصد بود که با توجه به قانون بودجه امسال این نرخ با یک درصد افزایش ۱۰ درصد شده است.