سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید چهار کیلو زعفران در هر هکتار از مزارع قزوین

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: ۱۱۱ هکتار مزرعه زغفران در قزوین وجود دارد که به واسطه اصلاح الگوی کشت در حال حاضر به ازای هر هکتار، چهار کیلو زغفران در آنها تولید می‌شود.

محمد پیله فروش مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: از ۱۱۱ هکتار مزرعه زعفران موجود در قزوین بیش از ۴۱ هکتار آن متعلق به شهرستان قزوین و ۳۱ هکتار نیز در تاکستان بوده و این ۲ شهرستان قطب کشت و تولید زعفران در سطح استان محسوب می‌شوند.

وی اضافه کرد: با توجه به آغاز فصل برداشت محصول زعفران از سطح اراضی کشاورزی این استان، ۳۳۲ کلیوگرم زعفران تولیدی روانه بازار می‌شود.

پیله فروش درخصوص روند کاشت، داشت و برداشت محصول زعفران، تاکید کرد: کاشت زعفران در قزوین از شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه دارد و با سرد شدن هوا، آبیاری این محصول شروع می‌شود، در همین راستا زمان برداشت این محصول از آبان آغاز و تا اواخر آذر ماه ادامه خواهد داشت و برداشت گل زعفران در مزارع کشاورزی این استان نیز به صورت دستی انجام می‌شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: زعفران فواید و خواص بسیاری دارد و جزو محصولات صنایع تبدیلی نیز محسوب می‌شود، از زعفران به عنوان دمنوش گیاهی آرام بخش، نشاط آور و طمع دهنده مواد غذایی استفاده می‌شود و در صنایع رنگرزی، طب سنتی، داروسازی، بستنی سازی، عطرسازی، آرایشی و بهداشتی، عرقیات و صنایع غذایی جایگاه ویژه‌ای دارد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.