سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اروپایی‌ها اقدام تل‌آویو علیه آنروا را محکوم کردند

کشور‌های انگلیس، اسپانیا، ایرلند، بلژیک، نروژ، اسلوونی و استرالیا اقدام پارلمان رژیم صهیونیستی در ممنوع‌کردن فعالیت آنروا در فلسطین اشغالی را محکوم کردند.

کشور‌های ایرلند، نروژ، اسلوونی و اسپانیا در بیانیه مشترکی اقدام کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در تصویب قانونی برای جلوگیری از فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را محکوم کردند.

در این بیانیه با اشاره به اینکه آنروا نماینده سازمان ملل است، آمده است: مأموریت رسیدگی به امور میلیون‌ها پناهنده فلسطینی در منطقه از طرف مجمع عمومی سازمان ملل بر عهده آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی گذاشته شده است.

در ادامه تاکید شده است: اقداماتی که آنروا برای میلیون‌ها پناهنده فلسطینی در منطقه و به ویژه در شرایط کنونی غزه انجام می‌دهد امری ضروری و غیرقابل جایگزین است. قانون تصویب شده توسط کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) یک بدعت بسیار جدی و خطرناک است که در فعالیت سازمان ملل متحد و همه سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی اختلال ایجاد می‌کند.

در بیانیه مشترک چهار کشور اروپایی آمده است که این چهار کشور اروپایی به همکاری با کشور‌هایی که کمک‌های بشردوستانه خود را از طریق آنروا در اختیار آوارگان فلسطینی قرار می‌دهند و همچنین کشور‌هایی که میزبان دفاتر این آژانس هستند، ادامه خواهند داد تا از دوام کار و نقش بشردوستانه آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی اطمینان حاصل کنند.

کی‌یر استارمر ، نخست وزیر انگلیس در بیانیه‌ای که یک نسخه آن در تارنمای دولت انگلیس منتشر شد، گفت: بریتانیا به شدت نگران لایحه درباره آنروا است که کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) تصویب کرده است. این قانون فعالیت ضروری آنروا برای فلسطینیان را غیرممکن می‌کند و کل واکنش بشردوستانه بین المللی در غزه و ارائه خدمات ضروری بهداشتی و آموزشی در کرانه باختری را به خطر می‌اندازد.

وی با بیان اینکه «وضعیت انسانی در غزه غیرقابل قبول است»، افزود: ما باید شاهد آتش‌بس فوری، آزادی گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) و افزایش قابل توجه کمک‌ها به غزه باشیم.

نخست وزیر انگلیس تاکید کرد: اسرائیل طبق تعهدات بین المللی خود باید اطمینان حاصل کند که کمک‌های کافی به غیرنظامیان غزه می‌رسد و تنها آنروا می‌تواند کمک‌های بشردوستانه را در مقیاس و سرعت مورد نیاز ارائه کند.

استارمر تصریح کرد: آنروا از طرف سازمان ملل متحد مأمور حمایت از پناهندگان فلسطینی است و ما از قانونگذاران اسرائیلی می‌خواهیم اطمینان حاصل کنند که آنروا می‌تواند به انجام کار‌های اساسی خود ادامه دهد.

پنی وانگ، وزیر خارجه استرالیا در اظهاراتی در اعتراض به اقدام کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در تصویب قانونی برای جلوگیری از فعالیت آنروا در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، گفت: ما به شدت با تصمیم ممنوعیت فعالیت آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی مخالف هستیم.

وی تاکید کرد: ما از اسرائیل می‌خواهیم که از دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای ارائه کمک‌های بشردوستانه به غزه تبعیت کند.

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۳۷ ۰۸ آبان ۱۴۰۳
و این در حالی است که آمریکا، انگلیس و آلمان شریک جرم جنایت های صهیونیست ها جنایتکار در فلسطین، غزه، لنبان، سوریه، عراق، یمن، ایران و منطقه هستند.