سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تقویت اقتصاد حمل و نقل ریلی شرط خروج از رکود صنعت است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بقای صنعت ریلی در گرو تصمیمات درست است.

جبارعلی ذاکری در نشست با مدیران عامل شرکت‌های مالک لوکوموتیو بر تعامل راه‌آهن با شرکت‌های خصوصی صنعت ریلی تاکید کرد و گفت: برای بقای صنعت ریلی ایجاد تحول در راه‌آهن الزامی است.

وی افزود: اقتصاد ضعیف حوزه مسافری راه‌آهن ناشی از پایین بودن نرخ بلیت در بخش مسافری، تمایل شرکت‌های خصوصی برای سرمایه گذاری را کاهش داده چرا که سرمایه گذاری در بخش ریلی برای آنها صرفه اقتصادی ندارد.

ذاکری خاطرنشان کرد: به دنبال کاهش تمایل سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت ریلی، تعداد واگن های مسافری در چندین ساله اخیر از ۲۲۰۰ واگن به کمتر از ۱۰۰۰ واگن رسیده است

مدیرعامل راه‌آهن گفت: باید خدمات بهتر با قیمت مناسب‌تر به مردم ارائه کنیم اما تعرفه پایین صنعت ریلی موجب می‌شود که نتوانیم خدمات دهی مناسبی داشته باشیم که این موضوع نارضایتی مردم را به دنبال دارد.

برنامه‌ای کردن قطارهای باری ظرفیت جابه‌جایی بار در شبکه ریلی را افزایش می‌دهد

ذاکری با تاکید بر اینکه افزایش بهره وری در راه‌آهن در گرو برنامه‌ای کردن قطارهای باری است گفت: اگر تنها ۶۰ درصد قطارهای باری، برنامه ای شود ظرفیت جابه‌جایی بار در شبکه ریلی افزایش می یابد.

مدیرعامل راه‌آهن افزود: تمام اجزای صنعت ریلی مانند زنجیر به هم پیوسته هستند بنابراین افزایش تعامل و همکاری شرکت‌های ریلی با یکدیگر ضروری است.

وی گفت: بقای صنعت ریلی در گرو تصمیم‌های درست است و تصمیمات ما در راه‌آهن باید به گونه‌ای باشد که تمام مجموعه ریلی از این تصمیم منتفع شوند.

مدیرعامل راه‌آهن ابراز امیدواری کرد با همفکری و مشارکت جمعی شرکت‌های خصوصی، مسائل و مشکلات صنعت ریلی حل شود.

مدیران عامل شرکت‌های مالک لکوموتیو نیز در این دیدار با بیان اینکه صنعت ریلی پیشران توسعه و پیشرفت کشور است، گلوگاه وضعیت فعلی حمل و نقل ریلی، را لکوموتیو و تامین نیروی کشش بیان کرده و بر برون رفت از وضعیت فعلی، با بهبود وضعیت ناوگان موجود و بهره‌وری حداکثری تاکید کردند.

در این دیدار، نرخ پایین بازدهی سرمایه در صنعت ریلی نسبت به جاده که علی‌رغم مصرف کمتر سوخت در بخش ریلی، امکان رقابت ریل با جاده را غیرممکن می کند، از جمله مشکلات صنعت ریلی ذکر شد.

احیای مشوق های سرمایه گذاری که در قانون پیش بینی شده، اصلاح ساختار قراردادهای بهرهبرداری از لکوموتیو ، توسعه مراکز تعمیراتی متناسب با نیاز و وضعیت موجود ناوگان کشش، بهره برداری حداکثری و مناسب از لکوموتیوهای بخش خصوصی، در نظر گرفتن ساز و کار مناسب برای خرید لکوموتیو جدید و اولویت حمل بارهای ریل پسند که ظرفیت حمل آن نیز وجود دارد از جمله پیشنهادات شرکت‌های مالک لکوموتیو برای بهبود وضعیت فعلی صنعت ریلی بود.

برچسب ها: راه آهن ، واگن مسافری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.