سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در نخستین جلسه هیأت عالی مولدسازی دارایی‌ها در دولت چهاردهم مطرح شد؛

درآمد‌های حاصل از مولدسازی در مسیر قانونی آن صرف شود

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: درآمد‌های حاصل از فروش دارایی‌های مازاد دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها باید در مسیر قانونی آن صرف شود.

نخستین جلسه «هیأت عالی مولد سازی دارایی‌ها در دولت چهاردهم» امروز دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ به ریاست «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس جمهور و با حضور اعضای «هیات عالی مولدسازی دارایی‌های دولت» و تعدادی از وزرا برگزار شد.

در این جلسه پرونده مربوط به تعدادی از املاک مازاد وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیرو، ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت نفت در جلسه مطرح شده و درباره فروش و شرایط واگذاری آنها تصمیم گیری شد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه با بیان اینکه به تمامی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هایی که دارایی‌های مازاد خود را عرضه می‌کنند، با قاطعیت اعلام کرده‌ایم که در هنگام واگذاری، باید به دقت روش‌های قانونی ارزش افزایی این دارایی‌ها را بررسی کنند گفت: مسئولان و متخصصان هر دستگاه و وزارتخانه باید در این حوزه سختگیرانه عمل کنند تا درآمد بیشتری برای کمک به برنامه‌ها و طرح‌های توسعه کشور جمع شود و این درآمد‌ها نیز در مسیر قانونی آن صرف شود.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها موظفند قبل از واگذاری دارایی‌های مازاد، برای «ایجاد بیشترین ارزش افزوده» این دارایی‌ها تلاش کنند گفت: ما باید از تمام فرصت‌ها و امکاناتی که قانون برای ارزش افزایی دارایی‌های مازاد دولتی در اختیارمان گذاشته به بهترین نحو استفاده کنیم تا حداکثر عایدی نصیب دولت شود و درآمد حاصله از این دارایی‌های بلااستفاده و غیرمولد، در مسیر پیشرفت کشور به کار گرفته شود.

عارف در ادامه با بیان اینکه در هفته‌های آینده، جلسات هیات مولد سازی دارایی‌ها با فاصله زمانی کمتری برگزار خواهد شد گفت: باید با سرعت این املاک را تعیین تکلیف کنیم و از درآمد حاصل از مولد سازی، برای سرمایه گذاری در طرح‌هایی که جامعه به شدت به آنها نیاز دارد و از جمله در رفع مشکلات و تنگنا‌های مربوط به مدارس، هنرستان‌ها و توسعه بیمارستان‌ها و... استفاده کنیم تا اموال راکد وارد چرخه اقتصادی کشور شوند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۳۴ ۰۷ آبان ۱۴۰۳
سلام
مخابرات ایران چه مبلغی واریز میکند بجای بن خواربار ماهیانه ۳۹۶۰۰۰۰ تومان ماهیانه ۱۴۰۰۰۰۰ تومان واریز میکند که تمامش با بیمه تکمیلی تهاتر میشود وبعضی همکاران هم بدهکار مخابرات میشوند. این است عدالت !!!! اقای سلطانی تا کی میخواهی به ظلم در حق بازنشستگان را ادامه دهید!!!!!! جواب شما را در دوشنبه های اعتراضی بازنشستگان خواهیم داد.
امروز دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟