سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در بازار اقلام اساسی چه می‌گذرد؟

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: علی رغم رفع چالش فعلی بازار شکر در خصوص اقلامی چون روغن، چای و حبوبات مشکلاتی وجود دارد که در حال پیگیری هستیم.

رضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی  در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هم اکنون چالش بازار شکر مرتفع شده به طوریکه قیمت محصول به کمتر از نرخ مصوب در بازار رسیده است.

به گفته او، وزارت جهاد هر کیلو شکر را با قیمت ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان  در اختیار اتحادیه بنکداران می گذارد که با نرخ ۴۰ هزار تومان به خرده فروشان عرضه و در نهایت با قیمت ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان باید بدست مصرف کننده نهایی برسد، اما اکنون هر کیلو شکر با نرخ ۳۹ هزار و ۵۰۰ تومان به عمده فروشی ها عرضه می شود که در نهایت با نرخ ۴۰ تا ۴۱ بدست مصرف کننده می رسد.

کنگری با اشاره به نوسانات قیمت برنج خارجی در بازار افزود: هم اکنون در خصوص برنج چالش هایی مربوط به ممنوعیت واردات و عدم ترخیص وجود دارد که همین امر موجب شده قیمت برنج هندی از ۴۵ به ۷۵ هزار تومان و پاکستانی از ۳۷ به ۶۵ برسد که متاسفانه این امر بر قیمت برنج ایرانی اثر گذاشته است. گفتنی است برنج خارجی با احتساب ۱۰ تا ۱۲ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.

 رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی ادامه داد: هم اکنون قیمت روغن یکی از چالش های اساسی بازار است به طوریکه  شرکت ها توزیع نمی کنند یا به قیمت مصرف کننده توزیع می کنند، در حالیکه بنکداران باید حداقل ۷ تا ۸ درصد زیر قیمت مصرف کننده روغن را خریداری و با احتساب ۲ درصد سود بدست مصرف کننده نهایی برسانند که  اکنون در حال پیگیری برای رفع چالش فعلی هستیم.

 کنگری ادامه داد هم اکنون محدودیت هایی در تامین چای برخی برندها وجود دارد که این امر منجر به کمبود و نوسانات قیمت در بازار شده است.

رئیس اتحادیه بنکداران از افزایش ۱۵ درصدی قیمت حبوبات در بازار خبر داد و گفت:  با توجه به نوسان قیمت لپه، روغن و رب گوجه بدلیل صادرات مکاتباتی انجام دادیم و کماکان در حال پیگیری رفع مشکلات هستیم.

 خبرنگار: آزاده محبی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۳۳ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
قیمت‌ها هر که به هر که
ناشناس
۱۸:۵۹ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
چه میگذرد؟ بی پولی فلاکت بدبختی.
ناشناس
۱۸:۲۶ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
به خدا قسم پنیری که امروز ۸۵۰۰۰ تومن خریدم ، ۴ سال قبل ۳۰۰۰ تومن قیمت داشت
ناشناس
۱۸:۰۰ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
مواد غذایی ساده گیر نمیاد اصلا اگه هم هست با قیمت های نجومی میدن
حقوق یک ماه نهایت ۱۰ روز مواد غذایی جواب میدن
ناشناس
۱۷:۱۰ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
سلامتی
ناشناس
۱۶:۲۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
هیچی دولت میگه همه چیز ارومه و تحت کنرل بازار هم کار خودش رو میکنه. و مردم هم‌میدونن چخبره
ناشناس
۱۶:۰۴ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
دوباره شروع شد خدا بیامرزد شهید رئیسی را یک مدت فکرمان مشغول کمبود کالا نبود . دوباره گرانی ها شروع شد . معلوم شد که مهم هست چه کسی مدیریت کند .
ناشناس
۱۶:۰۱ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
برنج پاکستانی تابستون۵۷۰بود و الان ۸۹۰تومن.
واردات برنج رو بستین و ازین طرف برنج ایرانی ازکیلویی۱۰۰ب۱۳۰تا۱۵۰رسیده.حداقل همون ارزی ک بابت واردات برنج هزینه میکردین رو بدین ب شرکتهای تعاونی وبرنج را باقیمت مناسب ب مردم برسونن یا مستقیم ب مردم بدین وبرنج داخلی بخرن
ناشناس
۱۵:۵۲ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
ففط گرانی
ناشناس
۱۵:۳۷ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
اصلاحطلبان آمدن معیشت سوخته مسکن نساخته فرهنگ بر باد رفته عزت خدشه دار سلام بر دنیایی پراز التهاب
حسنی
۱۵:۳۱ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
قبل از اینکه مشکلات بوجود بیاد پیگیری میکردین بوجود نیاد
ناشناس
۱۴:۲۲ ۰۴ آبان ۱۴۰۳
سلام، لطفا نظارت کنید.