سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ حادثه‌ای که ثابت می‌کند دوران بزن در رو گذشته است

محور مقاومت در مواجهه با رژیم صهیونیستی هر حمله‌ای را پاسخ داده است و ثابت کرده که هر حمله‌ای از سوی اسرائیل با پاسخی مواجه خواهد شد

تحولات جنگ در فلسطین اشغالی با شتاب فراوانی همواره در حال تغییر است. زورآزمایی‌های صهیونیست‌ها با محور مقاومت اگرچه با یک جنگ نامتقارن و بی‌سابقه همراه است، اما جریان مقاومت نیز دستاورد‌های خوبی در این عرصه کسب کرده و امنیت صهیونیست‌ها را به چالش کشیده است. 

رژیم صهیونیستی طولانی‌ترین و طاقت فرساترین جنگ خود را تجربه می‌کند و علاوه بر هزینه‌های خود بار مالی شدیدی را به آمریکا و غرب تحمیل کرده و هر روز کمک مالی فراوانی را از آمریکا دریافت می‌کند. 

نکته حائز اهمیت اینجاست که هر گاه صهیونیست‌ها به صورت روانی و میدانی سعی می‌کنند برتری خود را درجنگ نشان دهند یک ماجرای جالب و ابتکارآمیز از مقاومت دیده می‌شود که همه این برساخته‌های اسرائیلی از هم می‌پاشد.

این حوادث جنگی و متعلقات آن به خوب نشان می‌دهد حتی در یک جنگ نامتقارن و سخت و پیچیده نمی‌توان برتری را از آن یک جبهه دانست.

نقض سریع اظهارات بایدن

اخیرا «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در همراهی با تل‌آویو در یک جنگ روانی درباره نقشه حمله اسرائیل به ایران گفت که «می‌دانم اسرائیل کی و چگونه به ایران واکنش نشان می‌دهد»، اما در پاسخ به این سئوال خبرنگار که آیا می‌توانید درباره آن بگویید، پاسخ منفی داد. 

در همین راستا، «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) با اشاره به این مصاحبه رئیس جمهور آمریکا نوشت: «هر که علم و آگاهی از «زمان و چگونگی حمله اسرائیل به ایران» داشته باشد و یا تجهیزات و پشتیبانی برای چنین حماقتی در اختیار قرار داده باشد، منطقا مسئولیت هرگونه خسارت احتمالی را برعهده خواهد داشت.». 

اما دیری نگذشت که اسنادی درباره پاسخ اسرائیل به ایران منتشر شد. حالا درز دو سند سری منتسب به دستگاه‌های اطلاعاتی ایالات متحده دربارۀ آماده شدن اسرائیل برای حمله تلافی جویانه احتمالی به ایران، مقامات آمریکایی را نگران کرده است.

این اسناد که روز جمعه در یک کانال تلگرامی منتشر شد، آمادگی تدارکاتی و رزمی نیروی هوایی اسرائیل را بیان کرده، اما به اهداف و زمان حملات احتمالی اسرائیل اشاره‌ای ندارد. مقام‌های دفاعی آمریکا درباره محتوای این گزارش اظهارنظر نکرده‌اند ولی گفته‌اند که درباره آن تحقیق می‌کنند.

شهادت رهبر حماس و پاسخ القسام به صهیونیست‌ها

شهادت «یحیی السنوار» رهبر حماس در غزه بسیاری از اطلاعات فریبکارانه صهیونیست‌ها که ادعا می‌کردند وی در تونل‌ها پنهان شده است را برملا کرد. 

به نظر می‌رسد شهادت السنوار فضای روانی مقاومت را در جهت مقابله با صهیونیست‌ها ارتقاء داد منتها رژیم صهیونیستی بازهم مدعی شد که در این عرصه حماس مضمحل شده است.

دیری نگذشت که اسرائیل از کشته شدن فرمانده تیپ زرهی ۴۰۱ و زخمی شدن چند فرمانده عالی رتبه دیگر خود در جبالیا در شمال غزه خبر داد. اسرائیل در اوایل جنگ، از پاکسازی این منطقه خبر داد، اما این روایت همواره با فعال شدن گردان‌های حماس در این حوزه مخدوش شده است. 

منابع اسرائیلی می‌گویند که احتمالا قسام با عقب‌نشینی تاکتیکی از این محدوده موجب خوانشی نادرست در طرف مقابل شده و خود فرمانده تیپ تصمیم می‌گیرد برای برآورد وضعیت به آنجا برود، اما در کمین انفجاری گرفتار می‌شود.

حمله حزب الله به پایگاه گولانی

درحالی که رژیم صهیونیستی اینطور ترسیم می‌کرد که حزب الله توان نظامی خود را از دست داده است، حملات هوایی به حیفا از سوی حزب الله آغاز شد، اما عملیات ویژه حمله پهپادی حزب‌الله به پایگاه تیپ گولانی در جنوب حیفا این روایت‌سازی و فضاسازی‌ها را از بین برد. 

صهیونیست‌ها این عملیات را یک فاجعه و حادثه‌ای سخت، دردناک و نگران کننده برای ارتش اسرائیل دانستند. روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت: «دیگر هیچ سیستم دفاعی ویژه‌ای برای مقابله با پهپاد‌های شلیک شده به سمت اراضی اشغالی از لبنان، غزه، سوریه، عراق، ایران و یمن وجود ندارد.»

پهپادی که به اتاق خواب نتانیاهو اصابت کرد

حزب الله محل اقامت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در قیساریه شهرکی در میان حیفا و تل‌آویو با پهپادی انتحاری بزرگی هدف قرار داد.

پهپادی که اتاق خواب نخست وزیر رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده، از همان نوع پهپادی بود که مقر نیرو‌های گولانی را هدف قرار داد و تلفات سنگینی روی دست صهیونیست‌ها گذاشت. 

برخورد پهپاد به خانه نتانیاهو وضعیت جنگ در سرزمین‌های اشغالی را در وارد فاز جدیدی کرد که می‌توان از این موضوع به آغاز نقطه‌زنی و حذف سران صهیونیستی و فرماندهان آن از سوی محور مقاومت یاد کرد.

وعده صادق و ضعف پدافند هوای رژیم صهیونیستی

درحالی که اینطور فضاسازی شده بود که پدافند هوایی رژیم صهیونیستی از جمله «گنبدآهنین، فلاخن داود و پیکان» آمادگی دفاع از هر نوع حمله هوایی را دارد، عملیات وعده صادق دو به خوبی نشان داد که این موضوع ادعایی بیش نیست.

بعد از آن حملات حزب الله به حیفا سبب شد تا رژیم صهیونیستی در پی تقویت پدافندی ضعف خود برآید که دریافت «سامانه پدافندی تاد» از آمریکا از جمله این موارد بود. 

کارشناسان مطرح می‌کنند که تل‌آویو پیشتر نیز از این سامانه استفاده کرده است و تجهیزات جدید این سامانه را در صحرای نقب برای برای حفاظت از کمپ و تاسیسات حساس قرار داده است. 

کارشناسان مطرح می‌کنند که سامانه تاد نمی‌تواند برای رژیم صهیونیستی معجزه کند و توانایی موشکی بالستیک ایران بسیار قابل توجه است و نمی‌توان با سامانه پدافند ضدموشکی موشک‌های مافوق صوت را سرنگون کرد.

منبع: فارس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.