انور اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر در کردستان فرد بدون بیمه نداریم و اگر افرادی هستند که از این برنامه بهرهمند نیستند به برنامه شهروندی مراجعه و برای خود بیمه نامه صادر و یا به ادرات و دفاتر مراکز بیمه سلامت مراجعه کنند.
وی به رویکردهای این سازمان در تحت پوشش قرار دادن افراد فاقد بیمه، اشاره کرد و افزود: دهک یک تا پنج بدون مراجعه به مراکز بیمه سلامت و بصورت غیرحضوری طبق قانون بیمه نامه رایگان صادر میشوند.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان رویکرد دیگر این سازمان را افزایش سطح پوشش هزینه و تعداد خدمات برشمرد و افزود: این برنامه را با هدف عدالت محوری به ویژه در گروههای آسیب پذیر پیش بردیم که یکی از این گروهها بیماران صعبالعلاج هستند و گروه دیگر بیماران تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند که هم در دریافت بیمه نامه و هم هزینهها حمایت میشوند.
اسماعیلی ادامه داد: بیماران صعب العلاج در ۱۰۷ گروه بیماری، بستههای خدمتی دریافت میکنند که این خدمات روز به روز در حال توسعه است و همه ایرانیان با هر نوع بیمه درمانی تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج هستند.
وی به حمایتهای انجام گرفته در زمینه سیاستهای افزایش و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: در همین زمینه، زوجهای نابارور زیادی را تحت پوشش داریم و در حوزه زایمانهای طبیعی و درمان کودکان زیر هفت سال هم، خدمات بستری و سرپایی کاملا رایگان است.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت کردستان در بیمه پایه ۱۳۰ میلیارد تومان و با همه خدمات دیگر تا ماهانه ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه به نظام سلامت استان پرداخت میشود.
اسماعیلی ادامه داد: در حال حاضر بیمه سلامت در استان با هزار و ۱۱۴ مرکز درمانی قرارداد دارد که نسبت به پنج سال اخیر ۲ برابر افزایش داشته است.
وی یادآور شد: در سطح کشور هم با ۵۴ هزار مرکز درمانی قرارداد بیمه سلامت منعقد شده است که در صورت مراجعه هم استانی ها، بصورت سامانهای میتوانند از خدمات این مراکز بهرهمند شوند.