سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبدیل ۵ مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای به پارک علم و فناوری

سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از تبدیل ۵ مرکز آموزشی این سازمان به پارک علم و فناوری در راستای تبدیل فناوری‌ها به کسب و کار‌های درآمدزا خبر داد.

با هدف «تقویت و توسعه نهضت مهارت آموزی»، نشست هم اندیشی سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و نمایندگان مربیان و همکاران سراسر کشور برگزار شد.

غلامحسین محمدی سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از مربیان این سازمان به عنوان سرمایه‌های ارزشمند نام برد و گفت: بزرگترین ابزار سازمان‌های اجتماعی، سرمایه‌های انسانی آن می‌باشند که مأموریت‌های کلیدی آنان با مشارکت و اعتلاف کارکنان انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: مشارکت و اعتلاف سازی یکی از ابزار‌های مهم و راهبردی تحول در سازمان‌ها می‌باشد و آنچه مقوله تحول را حیات می‌بخشد و بقای سازمان را نیز تضمین می‌کند، منابع انسانی و تحول منابع انسانی برای موفقیت حیاتی است.

سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه مولدسازی اکسیر چابکی، کارآمدی و اثرگذاری این سازمان می‌باشد، خاطرنشان ساخت: مولدسازی مراکز آموزشی مولدسازی به معنی فروش و واگذاری اموال نیست بلکه به معنای حکمرانی مطلوب بر دارایی‌های سازمان با هدف بهره وری بیشتر مراکز می‌باشد.

محمدی از تبدیل ۵ مرکز آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به پارک علم و فناوری در راستای ایجاد مکانی برای تبدیل ایده‌ها به نوآوری‌های و تبدیل فناوری‌ها به کسب و کار‌های درآمدزا و سودآور خبر داد و اذعان داشت: با انجام این رویکرد ارائه آموزش‌های مهارتی توسط مربیان تقاضامحور خواهد شد.

به عقیده وی، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور باید سیر تحول خودش را بررسی و تنظیم گری در درون و بیرون سازمان داشته باشد و در این مسیر هم لازم است مربیان و صاحب‌نظران و منابع انسانی به ذی‌نفعان تبدیل شوند. 

بر اساس این گزارش، در این نشست چالش‌های آموزشی، مالی، ارتقاء و منزلت فرهنگ سازمانی، سنجش و ارزشیابی، فناوری‌های نوین، رتبه بندی مربیان و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.