سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف ماهانه حدود ۲۱ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کشور

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: روزانه ۲۱ میلیون مترمکعب گاز به‌عنوان سوخت به پالایشگاه‌های نفت اختصاص داده می‌شود.

سعید عقلی امروز در همایش مدیران مناطق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی که با موضوع «سوخت‌رسانی زمستانی» برگزار شد، با بیان اینکه ماهانه بیش از ۲۱ میلیارد مترمکعب گاز در سراسر کشور توزیع می‌شود، اعلام کرد: شرکت ملی گاز ایران شرکتی میان‌دستی است و از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون بیش از ۹۹ درصد برنامه‌های تحویل گاز محقق شده است.

وی با بیان اینکه در تابستان سال ۱۴۰۲ توانستیم ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب گاز بیشتری به بخش نیروگاهی اختصاص دهیم و مخازن راهبردی نیروگاه‌ها را با همکاری شرکت‌های پالایشی برای فصل سرد سال آماده کنیم، افزود: حمله خرابکارانه به چهار خط اصلی شرکت ملی گاز ایران در بهمن سال ۱۴۰۲، سبب افزایش مصرف از ذخایر راهبردی شد که در نتیجه با ۲۰۰ میلیون لیتر ذخیره نیروگاهی وارد سال ۱۴۰۳ شدیم.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۲، ۵۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب گاز تأمین شده بود، افزود: این مقدار در مدت مشابه امسال ۳ میلیارد و ۵۰۰ میایون مترمکعب کاهش یافته است.

عقلی با بیان اینکه روزانه به‌طور میانگین ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز و ۲۶۰ میلیون مترمکعب فرآورده نفتی در کشور توزیع می‌شود، تصریح کرد: امسال در بخش صنایع عمده ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب گاز بیشتر نسبت به سال ۱۴۰۲ مصرف شده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد سوخت کشور از میدان مشترک پارس جنوبی تأمین می‌شود، افزود: از این میدان روزانه بیش از ۴۰۰ هزار بشکه میعانات گازی به‌منظور تولید بنزین به پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس ارسال می‌شود.

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با تأکید بر اینکه اگر همه نهاد‌ها و سازمان‌ها در مدیریت مصرف انرژی همکاری نکنند، سال آینده واژه ناترازی گاز را کنار گذاشته و وارد مرحله کمبود گاز می‌شویم، یادآور شد: روزانه ۲۱ میلیون مترمکعب گاز به‌عنوان سوخت به پالایشگاه‌های نفت اختصاص داده می‌شود که در فصل سرد سال این رقم به ۲۴ میلیون مترمکعب می‌رسد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۰:۰۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
کنتور های گاز هوشمند بشن کلی کمک به صرفه جویی
ناشناس
۰۸:۰۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
همش از مصرف مینالید میخایین تو تمام وسایل گاز سوز خاک بریزیم .خو مرد حسابی با وسایلی که شما میسازید با اون مصرف بالا وغیر استاندارد چه توقعی دارین .شما یک وسیله استاندارد تو کشور نشون بده مهر استاندارد الکیه
ناشناس
۰۶:۳۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
خونه من گاز شهری نداره ، من مجبورم هر یک کپسول گاز مایع ۹۸ هزار تومان بخرم کلی کرایه بدم و ،وقت بزارم
امیدوارم مردم قدر این گاز ارزان شهری بدانند
ناشناس
۰۶:۱۷ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
باز یه باد خنک وزیدن گرفت
گازم کو گازم کو شروع شد
منصور
۰۵:۳۸ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
هنوز زمستان نیامده اداره گاز شروع به گریه کردن کرده
ناشناس
۲۲:۵۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۳
مردمی داریم البته پولداراوبعضی ادما که فرهنگ غنی دارن اونقدر فرهنگ دارن که درمصرف اب وگاز وبرق زیاده روی میکنن بیشترکشورهای دیگه بعدچیزی بگیم‌فقط بلدن بگن پولشا میدیم..
ناشناس
۲۱:۲۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۳
زمستان نزدیک است و مانند سال‌های گذشته دارید به کشورهای شمالی برای واردات گاز التماس می کنید درصورتیکه دومین کشور از نظر دخایر هستیم هیج وقت هم عبرت نمی گیرید ودست بکار افزایش تولید و یا ساخت ایستگاه های ذخیره گاز در استان‌های سرد سیر نمی شوید تا قبل از فصل سرما دخیره لازم را داشته باشید مانند بی توجهی تمام به لایروبی رودخانه ها و ایجاد سیل بندها و آب بند ها برای کنترل و دخیره سازی آب‌های سطحی در زمان بارندگی‌ها برای جلوگیری از خسارت و جلوگیری از هدر رفت نزولات آسمانی و خروجشان به خارج کشور و ورود به دریا تمامی کارهایتان فقط مصیبت است برای کشور