محمد حسین عطایی رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین از رشد ۲۲ درصدی جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان خبر داد و گفت: این میزان جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه بوده، حدود ۲۲ درصد رشد داشته است.
به گفته وی، به طور متوسط ماهانه چهار میلیون جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام شده است.
عطایی افزود: جوجه ریزی در واحدهای تولیدی استان تا ۲۲ مهرماه سه میلیون ۹۵۳ هزار قطعه انجام شده که پیش بینی میشود این میزان تا پایان مهر ماه به چهار میلیون و ۴۰۰ هزارقطعه برسد.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان قزوین اضافه کرد: طی این مدت از این میزان جوجه ریزی انجام شده بیش از۵۳ هزار و ۵۸۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شده است که از این میزان ۲۵ هزار تن در استان مصرف و مابقی به استانهای همجوار ارسال شده است.