سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم همکاری حوزه‌های علمیه خواهران با دانشگاه آزاد اسلامی

مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: آماده همکاری همه جانبه با دانشگاه آزاد اسلامی هستیم.

حجت الاسلام فاضل در دیدار با قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اشاره به آیه « وَلَا تَهِنُواْ وَلَا تَحزَنُواْ وَأَنتُمُ ٱلأَعلَونَ إِن کُنتُم مُّؤمِنِینَ؛ سستی مکنید و غمگین نشوید، که شما [از دیگران] برترید، [البته] اگر با ایمان باشید»، گفت: در راستای تحقق این آیه، جمهوری اسلامی فرصت بسیار خوبی است که به علو و برتری برسیم و از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی از ولیده‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است، تقویت، حمایت و هدایت این دستگاه تعلیم و تربیت را وظیفه حوزه های علمیه می‌دانیم.

وی ادامه داد: در زمانی قرار داریم که دنیای کفر در شرق و غرب عالم با تمام توان قد برافراشته و دست به دست هم داده‌اند تا انهدام اسلام، انقلاب اسلامی و همه معنویت خواهی و خداخواهی را منهدم و ویران کنند و بر ما لازم است تا از همه ظرفیت ها و فرصت‌ها برای مقابله با دشمنان اسلامی بهره مند شویم و در این راستا بیش از پیش هم افزایی و همکاری داشته باشیم.

مدیر حوزه های علمیه خواهران تصریح کرد: باید از همه ظرفیت هایی که می‌تواند دو دستگاه حوزه‌های علمیه خواهران و دانشگاه آزاد را به تعالی، ترقی و هم افزایی برساند تا این رشد و تعالی بتواند مشکلات موجود در نظام جمهوری اسلامی را کاهش داده و موجبات سربرافراشتن نظام اسلامی را سبب شود، استفاده کنیم و به مدد و کمک هم این مسیر تعالی را بپیماییم.

وی در پایان با بیان این که آماده همکاری همه جانبه با دانشگاه آزاد اسلامی هستیم، گفت: جا دارد نماینده‌ای از هر دستگاه معرفی شود تا همه عرصه هایی که می تواند موجب ارتقاء و تعالی نظام و تعلیم و تربیت اسلامی در کشور شود را شناسایی کنند و با هم افزایی این عرصه‌ها و ظرفیت ها تبدیل به یک سند عملیاتی شود.

در این دیدار معاونان فرهنگی، آموزش و پژوهش حوزه های علمیه خواهران نیز حضور داشتند که ضمن ارائه گزارشی از فعالیت معاونت متبوع، عرصه‌های همکاری خود را تشریح کردند.

منبع:تسنیم

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۵۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
خدا در قران کوهها را بطور عامیانه به میخهای فرو رفته در زمین تشبیه کرده درحالیکه کوهها در تنوع اب و هوایی و زیستی نقش بسیار مهم دارند و میخ محسوب نمیشوند.
ناشناس
۱۸:۱۵ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
یکی از دلایل بروز اختلاف و ارتداد در مسلمانان، فروکش کردن هیجانات دوران جنگ با بت پرستان، و لزوم تعمق و بازنگری در باورهای سطحی و تبلیغی گذشته در شرایط جدید بوده.
ناشناس
۱۸:۱۲ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
تغذیه فقرای جهان بشکل کمکهای مستقیم امری نامعقول است اولا- علیرغم علوم و تکنولوژی مدرن، زمین توان تامین غذای جمعیت روز افزون را ندارد. ثانیا- جمعیتی که مولد نباشد، مفسد خواهد شد. ثالثا- کنترل جمعیت یکی از مهمترین نشانه های تمدن پیشرفته است که کیفیت تربیت را بر کمیت جمعیت ترجیح میدهند و از انجا که فقرا قریب باتفاق جاهل و بی فرهنگ اند، به این موضوع اهمیت نداده، و اوقاتی که باید صرف کسب علم و اختراع و اکتشاف و تولید کنند، صرف فرزند اوری ناخواسته و افزایش بحران جمعیت میکنند.