سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توزیع شناسنامه الکترونیک افغانستان در ایران

سخنگوی اداره آمار و اطلاعات طالبان اعلام کرد روند توزیع شناسنامه الکترونیک افغانستان در ایران به زودی آغاز خواهد شد.

محمد حلیم رافع سخنگوی اداره آمار و اطلاعات حکومت طالبان اظهار داشت کارهای لازم برای راه‌اندازی مراکز توزیع شناسنامه الکترونیکی برای افغان‌ها تا حدودی پیش رفته و به زودی این روند برای مهاجرین افغانستانی آغاز خواهد شد.

وی همچنین از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت امور خارجه طالبان به منظور ایجاد مراکز توزیع شناسنامه الکترونیکی در کشورهای مختلف خبر داد.

به گفته محمد حلیم رافع، پیش از این، مرکز توزیع شناسنامه الکترونیکی در امارات متحده عربی برای مهاجرین افغان ایجاد شده بود و اکنون ایران نیز در اولویت قرار دارد.

سخنگوی اداره آمار و اطلاعات حکومت طالبان افزود این اداره در تلاش است تا سهولت‌ها و مراکز توزیع شناسنامه الکترونیکی را در کشورهای مختلف از جمله ایران، پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه راه‌اندازی کند.

وی گفت امکانات مورد نیاز برای ایجاد این مراکز در ایران آماده شده و روند استخدام کارمندان نیز به زودی تکمیل خواهد شد.

با این حال، سفارت افغانستان در تهران اخیراً اقداماتی را برای تسهیل سفر دانشجویان مهاجر به داخل افغانستان جهت دریافت شناسنامه الکترونیک آغاز کرده است اما این اقدام با انتقاد و ناامیدی برخی از دانشجویان مواجه شده است، زیرا آن‌ها امیدوارند با ایجاد مراکز توزیع شناسنامه الکترونیکی در ایران، مشکلاتشان به سادگی حل شود.

روند توزیع شناسنامه الکترونیکی افغانستان در ایران به عنوان یک گام مهم در راستای بهبود وضعیت حقوقی و اجتماعی مهاجرین افغان به شمار می‌رود و می‌تواند به تسهیل در فرآیندهای اداری و شناسایی آنها کمک کند.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
راننده
۲۲:۱۶ ۲۶ مهر ۱۴۰۳
دست مریزاد واقعا آدم نمیدونه چی بگه یکباره مملکت وتحویل اینا بدین مردم ما هم برن کشورای دیگه آقا قانونی غیر قانونی نداره اخراجشون کنین همین قانونیشون خودش چند ملیون نفره
سید جمال الدین هاشمی
۱۸:۴۳ ۲۴ مهر ۱۴۰۳
روند توضیح تذکره الکترونیک آغازشود بسیار عالی است ما هم سخت نیاز داریم به تذکره الکترونیک
همچنان در صورت لزوم دید همکار خواهیم بود
ناشناس
۲۱:۰۷ ۲۳ مهر ۱۴۰۳
بندازید بیرون
ناشناس
۲۰:۳۴ ۲۳ مهر ۱۴۰۳
برادران و خواهران مسلمان افغانی مهمانان ما هستند، اگر در این شرایط بحرانی، کشور ما پناهگاه آنان نباشد چکار کنند؟
بنی آدم اعضای یک پیکرند. که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار. دگر عضوها را نماند قرار
امیدوارم این عزیزان هم شرایط کشور میزبان رو درک کنند و کارهای غیر قانونی انجام ندن و دنبال مدارک هویتی و قانونی باشن تا هم بچه هاشون راحت بتونن درس بخونن و هم خودشون زندگی راحت تری داشته باشن و مشکلی براشون پیش نیاد. اینایی که بد برخورد میکنن تا حدودی مشکلات بهشون فشار میاره و حق دارن، اما اینایی که توهین میکنن و حرفای نژاد پرستی میزنن از جای دیگه خط میگیرن و هدفشون تخریب چهره مهمان نوازی و انسان دوستی ایرانیان هست.
ناشناس
۱۸:۴۲ ۲۳ مهر ۱۴۰۳
شناسنامه بی. شناسنامه همه افغانها. باید از کشورمون. برن بیرون این خاست ملت ایران است دولت هم باید با. ملت. همراه بشود
ناشناس
۱۸:۴۲ ۲۳ مهر ۱۴۰۳
قرارشداخراج کنید ..نه اینکه شناسنامه بدین.البته اگه ازاین طریق اونایی که مجوز اقامت ندارن رو شناسایی واخراج کنید خوبه
#اخراج افغانها مطالبه ملی
ناشناس
۱۰:۴۶ ۲۳ مهر ۱۴۰۳
ای کاش شروع بشه من لنگ تذکره هستم تا بتونم پاس بگیرم ؟ایرانی های عزیز شما چرا نگرانین مدارک کشور شمانیس شناس نامه کشور خودمونه لطفا تا چیزی در مورد این مدارک نمیدونین بی احترامی ونژاد پرستی نکنین لعنت خدا بر نژاد پرست هرجا هس
ناشناس
۰۹:۲۱ ۲۳ مهر ۱۴۰۳
درخواست مردم ایران اخراج تمام اتباع افغانی باخانواده مطالبه ملی اون وقت میخوان بهشون مدرک جدید بدن مردم خودشون تا دست بکار بیرون کردن اینا نشن دولت اقدام خاصی انجام نمیده
ناشناس
۰۷:۴۳ ۲۲ مهر ۱۴۰۳
یک عده بی ریشه و بی وطن، که اصلا عرق ملی ندارند و زندگی انگل وار دارند
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۲ مهر ۱۴۰۳
با این لحن حرف زدن معلوم شد خودت از همه بی ریشه تری
علیرضا
۱۲:۲۶ ۲۲ مهر ۱۴۰۳
رسیدگی به مسئله مهاجرین غیرمجازبایداولویت دولت باشه.امانبایداجازه داددیگرانی که همه میشناسیمشون ازاوضاع سوءاستفاده کنن.
ناشناس
۲۱:۰۱ ۲۱ مهر ۱۴۰۳
هرچه زودتر شروع بشه بهتره بسیاری از مشکلات حل میشه من می‌خوام برم کشور ثالث گیر تذکره هستم و پاس..‌