مرتضی خوشلهجه گفت: از این تعداد ۵۴ مشترک جزء و ۲۰ مشترک عمده هستند.
مدیرعامل شرکت گاز قم همچنین میزان گاز مصرفی صنایع در ۶ ماهه نخست امسال را ۳۵۰ میلیون و ۶۲۶ هزار مترمکعب ذکر کرد و گفت: این مقدار ۲۸ درصد از گاز مصرفی استان طی بازه زمانی مورد اشاره را شامل میشود.
خوشلهجه در ادامه گاز طبیعی را منبع انرژی پاک و ارزانقیمت عنوان کرد و در ادامه افزود: با گازرسانی به صنایع هزینههای انرژی کاهش مییابد و آنها میتوانند با بهرهوری بیشتر به تولید بپردازند.
مدیرعامل شرکت گاز قم با بیان اینکه گازرسانی به صنایع رشد اقتصادی استان را به دنبال داشته است، گفت: ایجاد فرصتهای شغلی از دیگر پیامدهای مثبت گازرسانی به صنایع است و این موضوع طی سالهای گذشته زمینهساز اشتغال بیش از ۴۰ هزار نفر در شهرکها و نواحی صنعتی استان شده است.
خوشلهجه در خصوص محدودیت گازرسانی به صنایع در فصل سرد سال، خاطرنشان کرد: محدودیت گازرسانی به صنایعی همچون فولاد و سیمان به این معنی نیست که تولید این صنایع متوقف و یا کم میشود، بلکه این صنایع با استفاده از سوخت جایگزین همچنان به فعالیت خود ادامه میدهند.
مدیرعامل شرکت گاز قم در پایان با اشاره به مشکل ناترازی سوخت از صاحبان صنایع و واحدهای صنعتی مستقر در استان قم درخواست کرد تا باتوجهبه نکات مرتبط با بهینهسازی مصرف انرژی، از هدررفت این نعمت الهی جلوگیری کنند.