سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مراکز علمی کاربردی موظف به تضمین اشتغال هستند

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: زمانی موفق هستیم که پاسخگوی بازار کار باشیم و دانشجویان شاغل داشته باشیم.

حسین بلندی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری که به مناسبت سی و سومین سالگرد تأسیس این دانشگاه برگزار شد، مطرح کرد: در دانشگاه ما با استفاده از آموزش تئوری و حضور در کارگاه و کارخانه‌ها سعی می‌شود ضمن پرورش ذهنیت کارآفرینی در بین دانشجویان، دانش‌آموخته خودباور، متبحر و خلاق وارد بازار کار شود‌.

او با بیان اینکه امروز دانشگاه توسط بخش خصوصی دوره ها را برگزار می کند، گفت: وجه تمایز اصلی ما با سایر دانشگاه‌ها و سازمان‌هایی که در حوزه مهارت کار می‌کنند، استفاده از محل کار برای آموزش است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه آموزش غیرهدفمند حتی مهارتی را قبول نداریم، گفت: لازم است آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیاز و حمایت از بیکاران برای افزایش توانمندی های آنان در جهت دسترسی به اشتغال پایدار به عنوان ماموریت توسط آموزش و پرورش و آموزش فنی انجام گیرد.

او از ایجاد واحد کاریابی تخصصی خبر داد و افزود: زمانی موفق هستیم که پاسخگوی بازار کار باشیم، دانشجویان شاغل باشند و دانشگاه اشتغال آفرین باشیم.

او با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی نسبت به گذشته تغییرات و پیشرفت های زیادی داشته است، تاکید کرد: مراکز علمی کاربردی جدید موظف به تضمین اشتغال هستند.

بلندی با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی به تدوین طرح آموزش برای اشتغال دانش آموختگان اشاره کرد و گفت: سیلابس دانشگاهی و سیلابس بازار کار داریم که اینها افتراق دارند. در حالی که باید بدانیم برای کجا و چه نیازی آموزش می‌دهیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تأکید کرد: طرح آباد هدف دارد در تامین منابع انسانی توانمند در تعامل با دستگاه‌ها و صنایع حرکت کند. دانشجویان حتما باید تضمین اشتغال داشته باشند. تلاش می‌کنیم تا سال آینده همه صد درصدی تضمین اشتغال شوند.

او همچنین به طراحی و ایجاد یک سامانه جامع برای ارزیابی عملکرد و برونداد‌های آموزش عالی با استفاده از رویکرد‌های نوین و برقراری ارتباط موثر بین تحصیل مهارت و اشتغال با همکاری دستگاه‌های ذی ربط اشاره کرد.

تدوین طرح جامع نظارت هوشمند با هدف تغییر رویکرد از کنترل کیفیت به تضمین کیفیت نیز از مواردی بود که بلندی درمورد آن صحبت کرد.

او با اشاره به تربیت سالانه صدهزار نیرو، از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای در این زمینه با سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و همچنین انعقاد تفاهم‌نامه با متولیان حوزه فناوری اطلاعات در راستای تربیت سالانه ۵۰ هزار نیرو خبر داد.

ارائه دو طرح به وزارت عنف برای تایید و جلب مشارکت ذی‌نفعان شامل تدوین طرح برای گروه سربازان، بازنشستگان، ژنان خانه دار، و معلولان جسمی حرکتی و تدوین طرح نظام آموزش کارشناسی پیوسته در قالب طرح ۳۰۳ از مواردی بودند که رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در این باره سخن گفت.

خبرنگار: فاطمه کربلایی

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
دانشجوی صنایع لاستیک غرب تهران
۱۵:۴۷ ۱۸ مهر ۱۴۰۳
همه دانشجویان علمی و کتاربردی قبل تحصیل در این دانشگاه شاغل بوده اند . چرا مدیران این دانشگاه شاغل بودن را به نام خود میگذارند؟