سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشکیل ۲۶۰ پرونده قضایی برای کشتار غیرمجاز در اردبیل

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: برای کشتارکنندگان غیرمجاز در استان اردبیل بیش از ۲۶۰ پرونده قضایی تشکیل شده است.

مهدی فیضی گفت: دامپزشکی وظیفه سنگین و رسالت خطیری را در باب تأمین سلامت فرآورده‌های خام دامی و کشتار آنها بر عهده دارد تا سفره سالم مردم را تأمین و تضمین کند.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل افزود: کنترل و مبارزه با انواع بیماری‌ها از دیگر وظایف دامپزشکی است که در این سنگر نیز بیش از ۱۰۰ سال است که همکاران ما تلاش می‌کنند تا سلامت دام و طیور را تضمین کرده و جلوی گسترش بیماری‌های واگیردار و قابل شیوع را بگیرند.
به گفته او، دامپزشکی استان اردبیل نیز در همین راستا فعالیت‌های خود را انسجام بخشیده به طوری که امسال بیش از ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دام علیه بیماری‌های مختلف واکسینه شده و ۱۰۰ میلیون پرنده نیز علیه بیماری‌های مختلف واکسینه شدند.
فیضی افزود: اداره کل دامپزشکی استان در تحقق شعار سال با محوریت «جهش تولید با مشارکت مردم» تلاش جدی انجام می‌دهد تا به وظیفه خطیر خود در تأمین بهداشت و سلامت و فراوانی نعمت کمک کند. در استان اردبیل و در مسیر تأمین سلامت دام و طیور هیچ مشکلی وجود ندارد و در حال حاضر با بیماری خاصی روبه‌رو نیستیم به طوری که این استان جز استان‌های پاک کشور محسوب می‌شود.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت به رغم اینکه در استان‌های همجوار با چالش بیماری فوق حاد پرندگان و تب برفکی روبه‌رو هستیم در استان اردبیل علائمی از این بیماری تاکنون مشاهده نشده است.
فیضی از همکاری خوب دستگاه قضا در مقابله با کشتار غیرمجاز در سطح استان قدردانی کرد و ادامه داد: همچنان برخورد در این زمینه جدی و بدون چشم‌پوشی است و ما سعی می‌کنیم تا جلوی کشتار غیرمجاز دام و عرضه آن را بگیریم. امسال در این راستا بیش از ۲۶۰ پرونده قضایی برای متخلفان شکل گرفته تا جلوی ذبح دام در کشتارگاه‌های محلی و کنار جاده گرفته شود.
او تصریح کرد: دامپزشکی بیش از ۱۰۰ سال است که در سنگر تأمین امنیت غذایی مردم حضور دارد و در سال‌های اخیر بر تنوع مسئولیت آن افزوده شده به طوری که بر واردات و صادرات نهاده‌های دامی و محصولات خام دامی نیز نظارتی مستمر دارد.
فیضی گفت: هیچ محموله‌ای بدون نظارت دامپزشکی امکان صادرات و واردات ندارد و ما در قالب دیپلماسی اقتصادی تلاش می‌کنیم تا بستر و زمینه تقویت صادرات و واردات محصولات خام دامی را با استاندارد‌های مورد تایید جهانی فراهم کنیم. در حال حاضر بیش از ۸۰۰ بیماری مشترک جامعه دام و انسان‌ها را تهدید می‌کند که کوچکترین قصور دامپزشکی در مراقبت از این بیماری‌ها و جلوگیری از شیوع آن می‌تواند خطرات و آسیب‌های جدی را به همراه داشته باشد.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.