به گزارش شبکه خبری المیادین، گروههای مقاومت فلسطین در بیانیه خود تاکید کردند: به ملت و مقاومت فلسطین که با پایداری آنها، برنامههای رژیم اشغالگر و پروژههای آن برای هدف قرار دادن هویت و حضور فلسطینیها در سرزمین خود شکست خورد، درود میفرستیم.
گروههای مقاومت فلسطین تاکید کردند: عملیات طوفان الاقصی باعث تغییر استراتژیک درگیری با رژیم اشغال صهیونیستی شد و واقعیت آن را به همه جهان نشان داد. این عملیات در چارچوب حق طبیعی برای پاسخ به جنایات اشغالگران علیه ملت ما و مقابله با پروژههای آنها و حامیان این رژیم انجام شد.
در این بیانیه همچنین آمده است: ما به ملت خود اطمینان میدهیم که حال مقاومت با تمام گروههای آن خوب بوده و در همه جبههها و تمام محورهای جنگ با هماهنگی بالا در حال انجام عملیات است. این ملت فلسطین هستند که به تنهایی، حق تصمیمگیری درباره مرحله پسا جنگ را دارند و این موضوع فقط بر روی میز گفتوگوی فلسطینیها مطرح است.
گروههای مقاومت اضافه کردند: با هرگونه ایده و تلاش برای ایجاد یک دولت جایگزین خارج از چارچوب اجماع ملی و تصمیم ملت فلسطین در روز بعد از جنگ به عنوان اشغالگر رفتار میشود. ما تأکید میکنیم که هیچ توافق یا معاملهای جز با دستیابی به خواستههای ملت ما برای متوقف کردن اشغالگری، عقب نشینی کامل از نوار غزه، باز کردن گذرگاهها، شکستن محاصره، بازسازی و دستیابی به یک معامله جدی مبادله اسرا، حاصل نخواهد شد.
در این بیانیه آمده است: ما از مردم و مقاومت خود در کرانه باختری، قدس، اراضی اشغالی و تمام جبههها میخواهیم که مقاومت فراگیر به ویژه مقاومت مسلحانه را تشدید کنند و بیشتر در عملیات طوفان الاقصی مشارکت کنند. ما همچنین از ملتهای عربی و اسلامی، دانشمندان، روحانیون، قبیلههای عرب، اتحادیهها، جنبشهای مردمی، احزاب و جناحها در همه جا دعوت میکنیم تا هرچه سریعتر اقدام کنند و منافع اشغال گران را هدف قرار دهند.
گروههای مقاومت فلسطین در ادامه افزودند: ما خواستار یک گفتوگوی جامع ملی برای تکمیل خروجیهای نشستهای مسکو و پکن برای دستیابی به خواستههای ملت خود برای آزادسازی سرزمین فلسطبن و تشکیل کشور فلسطینی به پایتختی قدس هستیم.
گروههای فلسطینی همچنین در پایان بیانیه خود تاکید کردند: ما به جبهههای حمایت از مردم خود که نام خود را در سمت روشن تاریخ ثبت کردهاند، درود میفرستیم.
مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیدهدم هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) عملیات غافلگیرکننده منحصربهفردی را با حمله به شهرکهای صهیونیستنشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاههای ارتش اسرائیل، دهها صهیونیست را به اسارت گرفت.
پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر، مقامات رژیم صهیونیستی در همان روز و به گمان اینکه میتوانند طی چند روز، گروههای مقاومت را نابود کنند و در نتیجه، غزه را تحت تصرف خود درآورند، اقدام به آغاز حملات هوایی شدید به مناطق مختلف این باریکه کردند.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از حدود ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.